HU | EN | DE
MAGYAR | ENGLISH | DEUTSCH

Üdvözöljük a Bella Állatpark honlapján!

Állatparkunk Siófok központjától mindössze 5 km-re, kellemes környezetben várja látogatóit az év minden napján, így hétvégéken és ünnepnapokon is. Az élményteli programot nyújtó állatparki séta bármely korosztály számára kellemes kikapcsolódást jelent, ahol felfedezhetik szelíd állataink csodálatos világát és találkozhatnak kedvenceikkel. A honlapunkon található információk segítségével mindenki könnyedén megtervezheti kirándulását.

KISBUSSZAL SZERETNÉK ELMENNI!

Siófok programok, Bella Állatpark, Zoo, állatkert, kalandpark, élménypark, állatok, Balaton


Bemutatkozás

Siófoki programok, látnivalók! A Bella Állatpark Siófok Budapest felőli oldalán a 7-es útról, a rádiótorony előtt elhaladó Szabadi utcáról a Verebesi utcára bekanyarodva betonúton közelíthető meg. Parkolóval, utakkal, karámokkal, kerttel, kertibútorokkal és kerti járdával ellátott 30000 négyzetméteres területen található állataink otthona.

Állatbarát környezetben tartjuk állatainkat az állatpark egész területén. A főépület földszintjén boxos istállóban lovaink otthona található, az emeleten klubhelység, mellékhelységek és terasz szép kilátással áll kedves vendégeink rendelkezésére. Az udvaron kerti fabútorok, legelőkarámok, állataink otthona és kisállat simogatók: kétpúpú tevék, alpakkák, lovak, pónilovak, mini-pónik, szamarak, kenuguruk, szurikáták, kecskék, birkák, zebuk, pávák, díszmadarak és óriás papagájok, emuk, struccok, macskafélék, nyulak, sok más háziállat, disztó halakkal és vizimadárpark várja a hozzánk látogató állatbarát vendégeket.

Felnőtteknek és gyerekeknek tevegelés és élménylovaglás pónin és nagylovon lehetséges kísérővel.

Aki szereti a természetet és az állatokat látogasson el hozzánk állatainkkal barátkozni és kikapcsolódni! Célunk a szabadidő kellemes eltöltése állatbarátok és kikapcsolódni vágyók részére.

Látogass el a Bella Állatparkba TIER e-rollerrel. Siófokon is elérhetőek már a zöld TIER elektromos rollerek....

Közzétette: Bella Állatpark, ZOO Siófok – 2023. április 21., péntek

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk az év bármely időszakában!


NYITVATARTÁS EGÉSZ ÉVBEN

NYÁRI SZENZON: JÚNIUS 01-TŐL SZEPTEMBER 03-IG MINDEN NAP 09:30-TÓL 18:30-IG

ŐSZTŐL TAVASZIG: SZEPTEMBER 04-TŐL MÁJUS 31-IG HÉTFŐ SZÜNNAP, KEDDTŐL VASÁRNAPIG NYITVA 09:30-TÓL 18:30-IG/NAPNYUGTÁIG.





Bella Állatpark