Különleges ízek mellett a magyaros konyha

A panzió éttermében a szállóvendégek mellett a környéken élők és a városunkba látogató turisták is a nap bármely szakában elfogyaszthatják az étlapon található ételeket, kóstolhatják a borlapunkon megtalálható borkülönlegességeket.

Fedett beltéri medence

Hotelünkben a sokak által kedvelt impozáns úszómedencénk a wellness részlegünk legközpontibb eleme mely oszlopokkal övezett, napozó terasszal gazdagított.

A kellemes hőfokú úszómedence mellett pedig elegáns kialakítással a pezsgőfürdő kapott helyet.

Rendezvény helyszín

Éttermünkben lehetőséget biztosítunk különböző baráti, céges, illetve családi események, találkozók, közös ebédek, vacsorák megszervezéséhez.

Étterem nyitva tartás változás!

Tájékoztatásul közüljük, hogy éttermünk nyitva tartása 2023.11.05-től 2024.04.01-ig, az alábbiak szerint változik.

Hétfő - Kedd: zárva 
Szerda - Csütörtök: 11:00 - 21:00
Péntek - Szombat: 11:00 – 22:00
Vasárnap: 11:00 - 20:30

Panziónk nyitva tartása az év minden napján változatlan marad.

Image

A Toldi Fogadó****

Toldi Fogadó 18 szobával, magyaros étteremmel, családias légkörrel, segítőkész személyzettel várja vendégeit, a történelmi Tokaj belváros szívében. A fogadó épülete két részre különíthető el: a műemléképület és az újszárny, mégis egy egységet alkot, melyben kényelmesen 50 főnek tudunk szállást biztosítani.

műemléképületben 6 klimatizált  szoba, magyaros étterem, utcafronti terasz és belső különterem található. Az újszárny pedig 12 klimatizált szobával, lifttel, 60 főt befogadó különteremmel és wellness részleggel rendelkezik.

Wellness szolgáltatásaink: 15 méteres úszómedence, 10 fős jakuzzifinn szauna, só szobamasszázsszolgáltatásokat tartalmaz. A panzió egész területén WIFI internet elérés biztosított. Minden szobánk mini bárral, televízióval, telefonnal felszerelt. A hozzánk érkező vendégek a fogadó saját parkolóját díjtalanul használhatják az itt tartózkodás alatt. Kisgyermekes családok részére babaágyat, fürdető kádat, etetőszéket és ételmelegítési lehetőséget biztosítunk.

Image
Image

Wellness

Felejtse el a mindennapi gondokat és kényeztesse magát, töltődjön fel testileg-lelkileg a szállodánk wellness részlegén. 15 méteres beltéri úszómedence, 10 fős jacuzzi, finn szauna, só szoba, élményzuhany valamint pihenő sziget várja a pihenni, kikapcsolódni, megújulni vágyó vendégeinket. Rohanó, stresszes hétköznapjainktól a modern kori ember nehezen tud megszabadulni, elbújni ebben próbálunk segíteni a Vendégeinknek.

Étterem

A panzió éttermében a szállóvendégek mellett a környéken élők és a városunkba látogató turisták is a nap bármely szakában elfogyaszthatják az étlapon található ételeket, kóstolhatják a borlapunkon megtalálható borkülönlegességeket. Különleges ízek mellett a magyaros konyha került előtérbe, kellemes, nyugodt környezet, barátságos kiszolgálás mellett, nyáron utcafronti terasszal és egy különteremmel kiegészülve. Éttermünkben lehetőséget biztosítunk különböző baráti, céges, illetve családi események, találkozók, közös ebédek, vacsorák megszervezéséhez.
Image

Rólunk mondták....

Partnereink

Elérhetőségeink

Fullinvest Zrt.

3910 Tokaj, Hajdú köz 2.

T: +36 47/353-403

E: info@toldifogado.hu

Elfogadott kártyák

Image

Toldi Fogadó ****

Image