Global Tax-Office Kft Nemzetközi Adószakértő és Könyvelő Iroda

KÖNYVELÉS ADÓSZAKÉRTÉS TANÁCSADÁS

Global Tax-Office Kft stabil partner egy változó világban!

Global Tax-Office Kft
egy kicsit rólunk...

Global Tax-Office Kft

Cégünk a hagyományos könyvelőirodai feladatok ellátásán felül a társaságok teljes életútját végigkövető szolgáltatási rendszerrel áll Ügyfelei részére.

Ügyfeleink számára komplex üzleti megoldásokkal szolgálunk, lefedve ezzel a teljes adózási, számviteli és jogi területet. Hisszük, hogy a magas színvonalú és teljességre törekvő kiszolgálásunkkal hozzájárulhatunk Partereink üzleti sikereihez.

Munkánk középpontjában a klasszikus értelembe vett könyvvezetés áll, mely magába foglalja a bérszámfejtést, adó és TB ügyintézést és munkaügyi feladatok ellátását is.

Számviteli szolgáltatások, könyvelés, bérszámfejtés, munkaügyi ügyintézés

Számviteli szolgáltatások

Céget alapítana, vállalkozásba kezdene, de nem tudja milyen vállalkozási formát válasszon, nem tudja, hogyan kezdjen hozzá, mindez mennyibe kerülne? TOVÁBB >>

Adójogi szolgáltatások

Nemzetközi és belföldi ügyletekhez kapcsolódó adószakértés, adótanácsadás
Adóhatóságok előtti képviselet, hatósági revíziók lefolytatása
TOVÁBB >>

Tanácsadási szolgáltatások, átalakulások számviteli, adózási tanácsadása

Tanácsadási szolgáltatás

Üzleti és vezetési tanácsadási szolgáltatásaink. Speciális számviteli és adójogi szolgáltatások.
TOVÁBB >>

A jelenlegi szabályozási rendszer nem teszi lehetővé, hogy egy adott ügyletet csak egy-egy aspektusból nézzünk meg, megköveteli annak teljes körű, precíz, a jövőre nézve is tervezhető vizsgálatát. A vállalkozások működését nagyban befolyásolja az őket körülvevő adózási környezet, és még a legegyszerűbb döntések meghozatalában is fontos szerepet játszik az aktuális illetve jövőbeni adó- és eredményhatások elemzése.

Szolgáltatásaink :

·         Cégalapításhoz, vállalkozás indításához kapcsolódó jogi képviselet, hatósági ügyintézés, Adózási-Pénzügyi-SZámviteli-Jogi (APSZJ) Tervezet összeállítása
·         Könyvelés, könyvvizsgálat
·         Bérszámfejtés, munkaügyi ügyintézés
·         Adójogi szolgáltatások
·         Üzleti és vezetési tanácsadás
·         Számviteli és információs rendszerek kialakítása, közreműködés ügyviteli rendszerek adaptálásában
·         Átalakulások, akvizíciók lebonyolítása
·         Cég- és vagyonértékelések, cégátvilágítások

Munkatársainkkal kiemelt figyelmet fordítunk az üzleti folyamatok adóügyi vizsgálatára. Célunk az Ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva, a törvényi kereteken belüli optimális adózási struktúrák kialakítása, működtetése.

Emellett komoly hangsúlyt fektetünk az üzleti és vezetési tanácsadás területére is, hiszen a technológia és kommunikáció nagyléptékű fejlődésével a vállalatok, vállalkozások új gazdasági lehetőségekkel és problémákkal néznek szembe. Ezekre a változásokra fel kell készülni.

Kulcsszavaink:

Tisztesség, Bizalom, Rugalmasság 

Cégfilozófiánknak megfelelően szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy Ügyfeleink minden szempontból tökéletes kiszolgálást kapjanak.

Legyen a Partnerünk, hogy Ön is részese legyen a sikernek!

Pop Up WordPress Plugin