Autóriasztók helyszíni hatástalanítása

Autóriasztók, immobiliserek (indításgátló) és trükkös rablásgátlók helyszíni hatástalanítása és javítása. Helyszíni segítségnyújtás! Ha az Ön autójában lévő autóriasztó ill. immobiliser váratlanul elromlik és az autója indíthatatlanná válik, hívjon bennünket, segítünk! Az immobiliserek hatástalanítását kizárólag az autó tulajdonosának kérésére végezzük!

Riasztóbeszerelés és átvizsgálás

A 2013-as tavaszi szezonban is kedvezményes áron kínálunk trükkös indításgátló termékeket (egyedi, variálható immobiliser). A tőlünk vásárolt és beszerelt termékeket díjmentesen kiszereljük és vállaljuk annak továbbvihetőségét. Kérésére átvizsgáljuk meglévő riasztóját, ellenőrizzük akkumulátorát és teszteljük riasztójának megfelelő működését. Előzetes egyeztetés után akár hétvégén is állunk rendelkezésre. Hívjon, megyünk!

Gyors kiszállás

Nem kell szervizünkbe fáradnia, nem kell napirendjét modósítania. A nálunk vásárolt termékek mindegyikét beszereljük otthonánál vagy a munkahelyén. Garanciát vállalunk szakképzett munkatársainkra - és az elvégzett munkára és a beszerelt termékre.

Autómentés trélerrel

Ha Ön az autójával esetleg lerobbant, karambolozott, balesetet szenvedett vagy egyszerűen csak műszaki hiba miatt nem tud továbbhaladni, hívjon bennünket Budapesten ill. Pest megye területén és autóját trélerrel gyorsan a legközelebbi szervízbe szállíttatjuk.

Karosszériajavítás és fényezés

Vállaljuk törött, sérült, karambolos autójának teljes körű karosszériajavítását és fényezését. Sérült autóját új gyári vagy utángyártott alkatrészekkel magas szakmai színvonalon javítjuk. Kulcsszavak: karosszériajavítás, fényezés, javítás.

Márkafüggetlen autószervíz

Autóriasztó termékek széles skálája, immobiliser (indításgátló) termékek teljeskörű beszerzése, beszerelése és bármilyen meglévő egyéb típusú riasztók kiszerelése és javítása. Kulcsszavaink: autóriasztó, immobiliser, rablásgátló, autómentés, karosszériajavítás, fényezés, műszaki vizsgáztatás.

Hétvégén is hívhat!

  • Budapest és vonzáskörzete, Pest megye, Budaörs, Érd, Budakeszi, Törökbálint, Biatorbágy, Páty, Solymár, Dél-Buda, Csepel és környéke. Hívhat akár hétvégén is!

  • Autóriasztó témakörben minden kérdését megválaszoljuk, akár trükkös indításgátló vagy rablásgátló érdekelné, netán ezek egyedi kombinációja mozgásérzékelős riasztóval együtt, vagy ha egyszerűen csak tanácsot kér a témában.

  • Variációk és egyedi lehetőségek: ugrókódos riasztó rablásgátló funkcióval, immobilizer indítás és rablásgátló. Számunkra minden autó védelme biztos egyedi megoldás. A tulajdonos egyéni elképzelésével egyeztetve, amelyet az autó technikai felépítése megenged.

Kiemelt partner

Esküvői videófilm
Az esküvői videófilm stábja vállalja esküvők, keresztelők, születésnapok, ballagások, családi összejövetelek vagy egyéb rendezvények rögzítését, felvételét és azok utólagos, igény szerinti szerkesztését és előre egyeztetett adathordozón történő átadását. www.eskuvoivideofilm.hu