Semiramis Panzió

OK Klubkártyával
5% kedvezmény a szállásdíjból minimum 3 éjszaka esetén
Bemutatkozás:

Nagyatád kellemes hangulatú, parkos-ligetes, virágos kisváros, amely ideális feltételeket kínál a pihenésre, a kikapcsolódásra vágyóknak, számos szabadidő-eltöltési és szórakozási lehetőséget tartogatva az ide érkezőknek. A város tiszta levegőjével, rendezett utcáival, virágos parkjaival, vendégszerető polgáraival vonzó úti célja a turistáknak. A település a horvát határ közelében, Magyarország délnyugati régiójában, Belső-Somogy déli részén, a Balatontól 60 km-re délre fekszik, könnyedén elérhető a 68-as úton.
Nagyatád a gyógyturizmus egyik központja. A város büszkesége a XX. század elején épült, méltán híres Termál- és Gyógyfürdő, amely az ország egyik legjobb hatású minősített - fürdő- és ivókúrára egyaránt alkalmas - gyógyvizével várja a látogatókat. A létesítmény a város szívében elterülő, évszázados vadgesztenyefák és örökzöldek alkotta, festői szépségű Széchenyi park közepén található. Lúgos artézi vize kénben, szénhidrátban, brómban, bórsavban gazdag, amely fogyasztásra éppúgy alkalmas, mint fürdőkúrákra. Reumatikus betegségek, ízületi panaszok gyógyítására és törések utáni rehabilitációra, nőgyógyászati panaszok enyhítésére és gyomorbántalmakban szenvedőknek egyaránt ajánlják. Az 1997-ben felújított, majd 2006-ban újjávarázsolt fürdőben szakorvosi irányítás mellett balneo-hydroterápiás, kis- és középfrekvenciás elektroterápiás kezelések és különböző masszázsok vehetők igénybe. A fedett részben több, különböző hőmérsékletű medence található, míg a külső részen egy nagyobb, termálvízzel feltöltött strandmedence és egy gyerekmedence fogadja a gyógyulni, pihenni vágyókat az év valamennyi szakában.
Ugyancsak a város termálkincsét hasznosítja a Termál Strandfürdő. Parkosított, ligetes területe, modern környezete ideális körülményeket teremt a nyaralni, napozni, pihenni, sportolni vágyóknak. Az ország egyik legszebb és legkellemesebb fürdői közé sorolt strand hathektáros területén termálvízzel temperált, feszített víztükrű, 50 m-es, 8 pályás vízforgatós, 24-26 °C-os úszómedence, részben fedett termálmedence, élménymedence, két csúszda és gyermekmedence fogadja a vendégeket. A szabadtéri pezsgőfürdős termálmedence vizének hőfoka 34-38 °C. Az erős napsütéstől és a szitáló esőtől a felette elhelyezett különleges kialakítású tetőszerkezet védi a fürdőzőket, akik itt ülőpadokon is pihenhetnek, de élvezhetik a légfúvásos pezsgőfürdő masszírozó hatását és a tölcsér alakú szökőkútból lezubogó víz dögönyöző élményét. A 28-30 °C vízhőmérsékletű élménymedencében vállzuhany, buzgárok, derékmasszázs, vízáram, vízi terasz, napozóterasz, napozósziget, levegő- és vízbefúvások várják a vendégeket. A családias üdülés kényelmét teremti meg a gyerekeknek kialakított 32-34 °C-os kispancsoló, egy kamikáze és egy anakonda csúszda, melyek vidám színeivel csalogatják a fürdőzőket. A vízmentes szórakozást a fából készült játszótér garantálja. A strand területe kiválóan alkalmas sportolásra, a szabadidő eltöltésére is. Erről három strandröplabda-pálya, két kisméretű futballpálya, két streetballpálya, egy nagyméretű sakktábla, salakos első osztályú teniszpálya és pingpongasztalok gondoskodnak. A kölcsönzőből a játékokhoz eszközök bérelhetők. A strand több nemzetközi hírű sportversenynek is helyet ad. Ilyen minden év augusztusában az Ironman hosszútávú nemzetközi triatlon verseny, júniusban a nyílt orvos triatlon világbajnokság és az Európa Liga búváruszonyos verseny.

A Termál Strandfürdő szomszédságában két éve készült el a fedett uszoda. Az új létesítmény egy 25 méteres úszómedencével, tanmedencével, szaunával várja a vendégeit.A természeti szépségek iránt vonzódó turistáknak a Parkerdő, a Csónakázó-tó és a környék erdeinek turistaútjai nyújtanak kellemes szórakozást.

A Semiramis Panzió a gyógyfürdő közvetlen közelében, a parkkal átellenben található. A mediterrán jellegű panzióban nyolc, 2-4 ágyas apartmanban kínálunk kényelmes, minden igényt kielégítő, otthonos szállást a városba látogatóknak. Valamennyi apartman különálló nappaliból és hálószobából áll. Tartozik hozzájuk minikonyha, minibár, a szobák légkondicionáltak - hűtő-fűtő berendezéssel ellátottak -, színes tévével, internet csatlakozással felszereltek. A háromszintes épületben lift és portaszolgálat működik. A panzió teljesen akadálymentesített. Vendégeink a zárt parkolóban biztonsággal helyezhetik el a járművüket. A kávé- és teaház különleges és finom innivalókkal csábít kulináris élvezetekre. Nyáron a hűsítők repertoárja kiegészül ízletes olasz fagylaltokkal. A kellemes időtöltést grill terasz, buja növényzettel vonzóvá tett kerthelyiség, mellette szauna teszi teljessé. A szoba ára tartalmazza a napi takarítást, a reggelit, kérésre pedig félpanziós ellátást is tudunk adni.

OK Klubkártya © 2016