Bajor Panzió Restaurant Aparthotel-Bük

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a félpanziós szállásdíjból
Bemutatkozás:

Bükfürdő a Dunántúlon, Vas megye északi részén található. Az Alpokalja és a Kisalföld találkozásánál fekszik. Budapestről az M1-es autópályáról Győrnél a 85-ös főútvonalra történő leágazásról, majd a 86-os és 84-es főútvonalakról Bükfürdő kb. 2,5 óra alatt érhető el.

A családias hangulatú Bajor Panzió és Étterem Aparthotel,Bük centrumában, csendes, nyugodt szubalpin klímájú környezetben helyezkedik el. A Gyógy-és Termálfürdő a panziótól 1500 méterre található, mely megközelíthető autóbusszal, vagy DOTTÓ kis vonattal. Megállója 100 méterre található.

2010.ben.10 új GOLD Apartman-szoba és nászutas lakosztály került kiaialakításra!

A Panzió Aparthotel új építésű, pótágyazhatók és a tisztán tartásáról naponta gondoskodunk! Elegáns szobákkal rendelkezünk, melyekhez fürdő, WC, törölköző bekészítés,hajszárító,minibár, Sat-TV (Lcd monitorral), ébresztőrádió, WIFI vezeték nélküli ingyenes internet (hozott laptoppal) szolgálja vendégeink kényelmét.

Kedves hangulat uralkodik, melyet finom magyar konyha gazdagít, alkalmanként élőzenével, és étlapról választható ebéddel, vagy vacsorával. További vonzerőt jelent a fedhető kerti medence napozóágyakkal, valamint hogy lehet Fittness gépeket használni, illetve a kertben grillpartyt rendezni, tollaslabdázni, ping-pongozni és kedvező áron kerékpárt kölcsönözni! A vendégeinknek infrasauna és masszázs lehetőség is rendelkezésre áll barátágos áron!A masszörünk az ön kérésére házhoz jön!
Az új épülethez kamerával őrzött, saját parkoló is tartozik. Közel van az ismert gyógyfürdő, valamint élmény és Wellness-fürdői kedvezményeket is ajánlunk. Lovagolási lehetőség 5 km-re. Távolság az Ausztriai sípályáktól 80 km.

Nagyobb családoknak új apartmanházakat is tudunk biztosítani az Ön kényelmére,
nagyon kedvező áron!

A Bajor Panzió egész évben várja kedves vendégeit, ha csak pár napos, vagy akár több hetes pihenést is szeretne!

Üdülési csekket elfogadunk akár az éttermünkben is!

A Gyógyfürdőre érkezve ingyenesen parkolhatnak.A belépőjegyet Üdülési csekkel is fizethetik!

Távolságok:

- Bécs 100 km
- Sopron 45 km
- Kőszeg 20 km
- Szombathely 27 km
- Sárvár 20 km
- Lutzmannsburg élményfürdő (A) 10 km
- Holdfényliget kalandpark 25 km
- Balaton 90 km
- Budapest 220 km
- Fertő tó 35 km
- Ausztriai sípályák 80 km
- Birdland golfklub 2 km
- Pannonia Ring 25 km
- Horgásztó 1 km
Bajor Panzió Restaurant Aparthotel-Bük

OK Klubkártya © 2016