Hotel Prestige Ház ****

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a szállásdíjból
Bemutatkozás:

A Prestige Ház**** Hévíz egyedülálló wellness apartman háza 9 trendkövető stílusban berendezett apartmannal illetve lakosztállyal várja a vendégeket. A minden igényt kielégítő szállás, a világos, tágas belső terek, a modern bútorok, a meleg színösszeállítás mind-mind vendégeink jó közérzetét, kényelmét szolgálják, biztosítva ez által a tökéletes pihenést és relaxációt.
A szobák/lakosztályok felszereltsége: zuhanyzós vagy kádas fürdőszoba, minibár, széf, LCD TV, nagy méretű erkély, hajszárító, fürdőköpeny, WIFI, minikonyha. Delux apartmanjaink 2+2 fő részére is foglalhatók ill. légkondicionálóval és sarokkádas fürdőszobával, valamint konyhával felszereltek, berendezésük egy négy csillagos hotel színvonalára emlékeztet. A Prestige Wellness igazi kikapcsolódást nyújt minden pihenni, megújulni vágyó ide érkezőnek: pezsgőfürdő, infraszauna zeneterápiával , finn szauna aromaterápiával, dézsazuhany, skótzuhany, relaxációs szoba, gyógy és exkluzív masszázsok.
A háromszintes épület Hévíz központjától 400, a Tófürdőtől pedig 800 méterre, csendes, zöldövezeti városrészben található.
Stílus, trend, wellness, presztízs. Válassza a professzionális, személyre szabott vendéglátást, mert megéri!
Prestige Ház. "A név kötelez."
A Prestige Házat azoknak ajánljuk, akik nyugodt és exkluzív kikapcsolódást keresnek a Balaton környékén. Hévíz, a Nyugat-Balatoni térség eme kis gyöngyszeme olyan vonzerőt hordoz magában, melyet sehol máshol nem talál meg az utazó: wellness szolgáltatások, több száz éves tradíciókon alapuló gyógyászat, számos, turisztikai szempontból jelentős nevezetesség, csodálatos túraútvonalak, kulturális programok, rendezvények várják az idelátogatókat.

OK Klubkártya © 2016