Hotel *** Írottkő

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a szállásdíjból
Szálloda bemutatása:

Magyarország 100 csodájának egyike az Alpokalján elhelyezkedő történelmében és műemlékeiben gazdag kisváros, Kőszeg. Az idelátogatót megérinti a középkor varázslatos hangulata, az élettel teli természeti környezet szépsége és a hegység egyedülálló klímája.

Kőszeg legismertebb szállodája, a Hotel*** Írottkő a történelmi hangulatú város romantikus főterén található. Az ablakon kitekintve, vagy az ajtón kilépve azonnal a felújított műemlékházak és a Jézus Szíve templom üdvözlik kedves Vendégeinket.

Szállodánk 50 szobája saját fürdőszobával, telefonnal és televízióval felszerelt. Lehetőség van pótágy és gyerekágy elhelyezésre is. Családok számára családi háromágyas és/vagy összenyitható szoba (2+2 fő vagy 2+3 fő) is rendelkezésre áll. Vendégeink kiszolgálásáról 24 órás portaszolgálat, lift, kávézó, étterem, valamint nyaranta kerthelyiség gondoskodik. Szállodánk aulájában ingyenes WiFi elérést biztosítunk.

A szálloda 60 fő befogadására alkalmas étterme minden nap nyitva tart kiváló konyhájával, mely az ízletes kőszegi specialitások mellett vegetáriánus ételválasztékkal és a környék pincéiből származó borokkal várja vendégeit. Szállodánkban barátságos wellness részleg (finn szauna, infraszauna, tepidárium, gőzkabin, sóbarlang, jacuzzi), fodrászat, pedikűr, masszőr, kerékpárbérlési lehetőség valamint bankfiók és ATM automata áll rendelkezésre.

Környék bemutatása:

Kőszeg egy 12 000 fős hangulatos kisváros Magyarország nyugati határszélén. Történelmi belvárosa, felújított terei rengeteg látnivalót és érdekességet kínálnak az ide látogató turistáknak.

Gazdag történelméből kiemelkedik az 1532-es török ostrom, amikoris a maréknyi várvédő Jurisics Miklós vezetésével visszaveri a százezres török hadsereg támadását.

Kőszegen található Magyarország három patikamúzeumából kettő, de mindenkinek látnia kell a vármúzeumot vagy a kilátást a Hősök-tornyából. Ugyancsak Kőszegen található Magyarország legkisebb lakóháza is.


Wellness részleg bemutatása:

Wellness részlegünk alapszolgáltatásai (finn szauna, infraszauna, tepidárium, gőzkabin, jacuzzi, sóbarlang) vendégeink számára ingyenesek.

Vendégeink számára törölközőt és szauna lepedőt ingyenesen biztosítunk.

Térítés ellenében fodrászat, pedikűr és masszőr áll vendégeink rendelkezésére.
Hotel *** Írottkő Hotel *** Írottkő Hotel *** Írottkő Hotel *** Írottkő Hotel *** Írottkő Hotel *** Írottkő

OK Klubkártya © 2016