Szent István Borszaküzlet

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a magyar borok árából
Bemutatkozás:

Vállalkozásunk két testvér közös elhatározása alapján indult. Célunk a bormarketing színvonalának emelése, a borszakma és a nemes borok céltudatos elismertetése. A szellemi hátteret gyökereink, a nagyszülők és édesapánk szőlész-borász múltja adja.

Üzletünkben elsősorban a szőlő és a bor szeretetét és tiszteletét árusítjuk. Minden érdeklődőt a kultúrált és egészséges borfogyasztásra ösztönözzük.

Magyarország 22 borvidékének válogatott és díjnyertes nemes borait forgalmazzuk. A külföldi borokat szakmai szeretettel fogadjuk és kínáljuk vásárlóinknak.

Elengedhetetlennek tartjuk az alkalomhoz illő csomagolást, a személyhez szóló ajándékozást. Mi a személyhez szabott ajándékokat nyújtjuk át, amiben mind az ajándékozó, mind pedig az ajándékot kapó örömét leli. Üzletpolitikánk elengedhetetlen része a borkiegészítők, borhoz tartozó eszközök kínálata.

Rendszeres borkóstolással, bemutatókkal, teret engedünk az új generáció borászatának. Kutatjuk az új bortermelőket és a jó borokat.

Elegáns szaküzletünkben, hozzáértő borász szakemberek várják az érdeklődőket. Szaktanácsadásukkal segítik a gasztronómia és a bor kapcsolatában. Nálunk mindenki talál ízlésének megfelelő italt.

Reméljük sikerült felkeltenünk érdeklődését és Ön is megtisztel bennünket azzal, hogy felkeresi üzletünket.






OK Klubkártya © 2016