Hotel Ezüst Horgony

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a szállásdíjból
Bemutatkozás:

Az étterem 2002. júniusi átadása óta üzemel, ahol kitűnő magyaros ételekkel, hangulatos légkondicionált étteremmel, terasszal, kívánságra hangulatos zenével, figyelmes kiszolgálással várjuk kedves vendégeinket.

Konyhánk már az EURÓPAI UNIO követelményeit figyelembe véve készült, megfelelve a HACCP. követelményeinek is.

A 2004-ben megnyílt szállodában, nyugodt csendes pihenést biztosítunk szálló vendégeinknek.

Az emeleten 19. db 2-3-4-5 ágyas légkondicionált ízlésesen berendezett szobában szállásoljuk el vendégeinket. A szobák felszereléséhez tartozik a minibár, telefon, Internet, szobaszerviz, fürdőszoba.

Szolgáltatásaink: Szauna, kondicionáló terem, konferencia terem, zárt parkoló, masszázs, értékmegőrző. Szabadtéri bográcsozási, grillezési lehetőség, biliárd, csocsó, asztalitenisz, lengő teke. Kerékpár, és gyalogtúrák, képzett túravezetővel. Horgásztatás idegenvezetővel. A késő őszi, téli hónapokban fácán és nyúlvadászat szervezését is megoldjuk. A 250 főt befogadó rendezvénysátorban vállaljuk lakodalmak, céges rendezvények, stb. lebonyolítását.

A Konferencia termünkben igénybe vehető az előadást segítő eszközök fontosabb elemei, projektorr, írásvetítő, diavetítő, stb.

Kívánságra programokat szervezünk, elsősorban a Tisza-tó környékére, a megye nevezetességeit reprezentáló településekre, vagy akár a Hortobágyra is.

Horgászni vágyó vendégeinknek csónak, túrázóknak kerékpárbérlési lehetőséget biztosítunk, nyáron vízisízési, jetskizési, lehetőség is megadatik.

Várjuk Önöket, legyenek a vendégeink, ismerjék meg ezt a csodálatos tájat, pihenjék ki fáradalmaikat a HOTEL EZÜST HORGONY-ban.

2007-től a TISZA-TÓ túraközpont hálózat tagja vagyunk

OK Klubkártya © 2016