Dapsy Vendégház

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a szállásdíjból
Bemutatkozás:

Jósvafő egy kis falu a források és barlangok völgyében végtelenül barátságos lakosokkal. A világhírű Baradla-barlang szomszédságában található a Dapsy Vendégház, fent a hegyvidékes-völgyes északon fák és lombok között eldugva, Aggtelek mellett a Gömör-Tornai-karszton.

Alsószuha parányi falu Borsodban a hajdani Gömör-vármegye területén, ugrásnyira Aggtelektől, félórányira Kazincbarcikától. Ötszáz valahány ember lakja ezt a falut, jóravaló valamennyi, az idegent előre köszöntik, haragot nem tartanak, nyelvjárásuk érdekes: "Ápód , ányód idejöjjön".

A Baradla-barlang tette világhírűvé ezt a környéket, mely 1995-ben felkerült a Világ Természeti és Kulturális Örökségének listájára. A Baradla rejtelmes világa, a változatos felszíni formák, a természet szépsége, a tiszta levegő nyújt regenerálódást Önnek és családjának.

A gyerekek mozgásigényének kielégítésére, akár szülői felügyelet nélkül is tökéletesen megfelelő a környezet. A városi forgalom veszélyei Jósvafőn és Alsószuhán kis mértékben vannak jelen. Teljes a nyugalom a településeken.

Jósvafőn új vendégház 4 szobával, nagy társalgóval, 2 konyhával, 2 fürdővel és wc-vel, nagy terasszal, zárt parkolással, kemencével, teljesen felszerelve várja a vendégeket 10-12 főig.

Alsószuhán egy különálló házrész 4 ágyas szobával, konyhával, fürdőszobával várja családias környezetben az idelátogatókat.

A vendégházak kiválóan alkalmasak házassági évfordulók, születésnapok, nagycsaládos rendezvények és egyéb baráti összejövetelek lebonyolítására.

Gyalogos, kerékpáros, motoros csillagtúrák és körtúrák, természetismereti és kerékpáros túratáborok több napos állomásának, helyszínének kiválóan megfelel.

OK Klubkártya © 2016