Hotel Viktória ***

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a szállásdíjból
Bemutatkozás:

2004. októberében Sárváron, Magyarország egyik népszerű fürdőhelyén nyílt meg szállodánk. A hotel a város központjában fekszik, közvetlenül az arborétum szomszédságában csendes, nyugodt környezetben. A szállóvendégeink részére lehetőség nyílik a tízhektáros különböző fa- és növényritkaságokat bemutató természetvédelmi park díjmentes megtekintésére.

2009. júniusától teljesen új épületszárnyunk nyitotta meg kapuit, ahol további négycsillagos szintű szobákkal várjuk kedves vendégeinket.

Így szállodánkban összesen 24 tágas, kényelmes, pótágyazható kétágyas szoba, 2 db kétágyas apartman, 2db négyágyas apartman (suit), és 1 családi szoba közül található, amelyek közül erkélyes, illetve légkondicionált szobát egyaránt választhatnak vendégeink.

A szobákhoz tartozik:
Zuhanyzó
WC
TV
Telefon
Hajszárító
Minibár
Kérésre pótágy illetve szobaszéf.
Új szobáink mindegyike légkondicionált és LCD televízióval felszerelt.

A hotelhez tartozik még egy exkluzív és hangulatos kávézó, ahol bőséges ital- és kávéválasztékból választhatnak kedves vendégeink. Valamint egy játékszalon, ahol 2 biliárd asztal, egy csocsó asztal, változatos szórakozási lehetőséget nyújt.

Nyáron saját igényesen kialakított kerthelyiséget ajánljuk kedves vendégeink részére, ahol a kerti pavilon és grillezési lehetőség alkalmas akár nagyobb társaságok


Szállodánk arra törekszik, hogy vendégeink igényeit minél magasabb színvonalon kiszolgálja, hiszen nálunk Ön a legfontosabb!
Hotel Viktória *** Hotel Viktória *** Hotel Viktória *** Hotel Viktória *** Hotel Viktória ***

OK Klubkártya © 2016