Akác-tanya

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a szállásdíjból
Bemutatkozás:

Az Akác-tanya a finn-magyar tulajdonban lévő In-Natura Kft. által épített és üzemeltetett lovasturisztikai komplexum, ahol lehetőség van a szálláson kívül különböző rendezvények lebonyolítására, gyalog- és lovastúrák stb. teljes körű megszervezésére. De aki csak pusztán kikapcsolódásra, nyugalomra vágyik, az Akác-tanyán kipihenheti a hétköznapok fárdalmait, szolgáltatásaink a felfrissülésben is segítenek. A lovaspanzió szobái és apartmanjai 3 illetve 4 napraforgós besorolású magánszálláshelyek.

Az Akác-tanya története közel tíz éve egy születésnapi ajándékkal -két lóval- kezdődött. Ezt a két lovat – régi vendégeink talán még emlékeznek is Mandyre és Mohikánra – aztán az ideérkező finn barátok is felfedezték, sőt kezdtek miattuk idejárni. Így született meg az ötlet, amit némi piackutatás és szervezés után tett követett, és nemsokára azon vettük észre magunkat, hogy 9, majd 17, és most közel 30 ló dobog az istállóban.

Farmunk, ahol az istállók vannak, Pusztavacson, az ország geometriai középpontjának közelében helyezkedik el. A szálláshelyek (Akác-tanya), pedig a farmtól közel 8 kilométerre, Újlengyel határában találhatók meg. Mindkét település az M5-ös autópályáról könnyen megközelíthető 30-40 perces autózással elérhetőek Budapestről illetve a reptérről is.

S bár csak fél órára vagyunk a nagyvárostól, aki ideérkezik, sokkal nagyobbnak érzi a távolságot, hiszen ide nem ér el a városi zaj és stressz, itt az élet visszatér a természetes kerékvágásba, feltöltve ezzel az ideérkezőket energiával.

Újdonságaink közül a többnapos lovas, lovaskocsis és gyalogos vándortúrákra hívjuk fel figyelmét.

OK Klubkártya © 2016