Sefti-Car Autókereskedés

OK Klubkártyával
3% kedvezmény minden autó árából
Bemutatkozás:

A Gazdasági válság hatására Magyarországon drasztikusan megnőtt a bankok által felmondott gépjármű hitelek száma. Cégünk segíteni kíván mindazoknak, akik bármilyen okból kifolyólag nem tudják fizetni autójuk törlesztő részletét.


Ne várja meg, hogy a finanszírozó foglalja le autóját és mondja fel hitelét, ugyanis ezzel extra költséget számolnak fel , amivel tovább növelik tartozását! Előzze meg a hitelfelmondás kellemetlenségeit és értékesítse a használt autóját rendszerünkön keresztül! Részletekért keressen meg minket!

Sefti-Car Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 2001- ben alakult.

Fő tevékenységi kör használtautó kereskedelem , autó adás - vétel, bizományos értékesítés, hitel ügyintézés akár hozott autókra is, kötelező biztosítás kötése, eredetiségvizsgálat, állapotfelmérés - értékbecslés, gépjármű átírás és kozmetika.

Többnyire kis és középkategóriás gépkocsik folyamatosan cserélődnek, köszönhetően a kiváló állapotnak és a piaci ár alatti értékesítésnek.

Igény szerint akár garanciával is tudjuk adni autóinkat!

Vételárba hitel igénybevétele mellett is beszámítjuk használtautóját.

A telephelyen kívül ügyfeleink rendelkezésre áll irodánk is, ahol nyitvatartási idő nélkül , telefonos megbeszélés alapján tudjuk igényeit kielégíteni.

OK Klubkártya © 2016