Márton Faházak

OK Klubkártyával
5% kedvezmény minden termék árából
Faházaink eleganciát és melegséget sugároznak, tökéletesen beleillenek bármilyen környezetbe. Típustól függően használhatók hétvégi nyaralóként, horgásztó környékére, kerti vagy udvari szerszámtároló, játszóház, vagy akár szauna beépítésére alkalmas kisházként. Külön kategóriát képeznek a kioszk jellegű elárusító faházak, melyek szintén több méretben és típusban állnak rendelkezésre.

Faházaink kedvező áron elérhetők, hangulatosak és kényelmesek. Anyagvastagságuknak köszönhetően stabilak és gondos kezelésükből adódóan hosszú élettartamúak. Összeszerelésük után szükség szerint szigetelhetők.

Termékeink természetes alapanyagból készülnek, mely alapanyagot egészséges fenyőerdőkből termelik ki. Ez a fenyőfajta termékeinket tartóssá, ugyanakkor barátságossá teszi, ezáltal faházaink természetes, egészséges és harmonikus környezetet biztosítanak használóik számára.

A gyártás teljes folyamata komoly szaktudással és több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező mérnökök, szakemberek felügyelete és irányítása mellett zajlik, az első megmunkálási részfolyamattól a csomagolásig.

Faházaink gyorsan és egyszerűen, különösebb szakértelem nélkül is összeszerelhetők, akár egy nap alatt is. Az elõre gyártott elemek precíz és szabályos kidolgozásának köszönhetõen faházaink összeszerelése nem okoz nehézséget laikusok számára sem.

Márton Faházak Márton Faházak Márton Faházak Márton Faházak Márton Faházak Márton Faházak

OK Klubkártya © 2016