Négy Évszak Termálüdülő

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a szállásdíjból és a csomagajánlatok árából
A Négy Évszak Termálüdülő Csokonyavisontán a gyógyfürdő közvetlen közelében található. Az üdülő egyedülálló különlegessége, hogy a jól felszerelt apartmanok gyógyvízzel is ellátottak, valamennyi fürdőkádban élvezhető a jótékony hatású gyógyvíz, amely különösen előnyös azok számára, akik bármely oknál fogva kerülik a közfürdők gyógyvizeinek használatát.
AZ APARTMANOK FELSZERELTSÉGE: légkondícionáló, kábel TV, teljesen felszerelt konyha (hűtő mélyhűtővel, tűzhely sütővel, mikrohullámú sütő, vízforraló, kenyérpirító), fürdőszoba fürdőkáddal (gyógyvíz minden fürdőkádban), központi fűtés, erkély, ingyenes parkolási lehetőség, korlátlan WiFi internet-hozzáférés az üdülő egész területén, kültéri úszómedence, amely a hűvösebb hónapokban fedetté alakítható, így biztosítva vendégeink számára az úszás örömét.

Az üdülő alsó szintjén található a 2×4 személyes gyógyvizes pezsgőfürdő (jacuzzi), finn és infra szauna, iroda, illetve reggelit igénybe vevő vendégeink számára étkező.

Az apartmanok reggelivel, félpanzióval, illetve teljes panzióval is igénybe vehetők.

Etetőszék, kiságy és gyermekkád rendelkezésre áll a kisgyermekek részére.

Az üdülőben 5 db 4 személyes (2 szobás), 2 db 2 személyes és 1 db 6 személyes (3 szobás) apartman található.

AZ ÜDÜLŐBEN IGÉNYBE VEHETŐ KEZELÉSEK:

Elektrolítikus méregtelenítés: a kezelés során lábfürdőn keresztül elektrolízissel eltávoznak a salakanyagok. Kúraszerű alkalmazásával gyors méregtelenítés jön létre, mely megújítja, felfrissíti, megfiatalítja a szervezetet. A kezelés ára: 1250 Ft/30 perc.

Biorezonancia terápiás kezelés: A NASA által kifejlesztett elven működő, gyógykezelést kiegészítő különleges készülékkel (BioXline™ FRACTAL) történő kezelés, amely pulzáló mágneses térrel serkenti a szervezet reparációs folyamatait, a rehabilitációban, a mozgásszervi betegségek és a krónikus gyulladások gyógyításában, az anyagcsere folyamatok javításában van szerepe. Bővebb információ: www.bioexpress.hu/biorezonancia. A kezelés ára: 1250 Ft/30 perc.

A CSOKONYAVISONTAI GYÓGYVÍZ:
Csokonyavisonta mai hírnevét a 73 °C-os alkáli-hidrogén-karbonátos, jódos és kénes gyógyvízének köszönheti.
A csokonyavisontai gyógyvíz alkáli-hidrogén-karbonátos hévíz, amely jodidion-tartalma következtében a jódos gyógyvizek csoportjába sorolható, illetve jelentős fluoridion tartalommal is rendelkezik.

A különleges csokonyavisontai gyógyvíz egyszerre mutat hasonlóságot több alföldi és dunántúli neves gyógyfürdő ásványi anyag összetételével. Hőmérséklete és az ásványvíztartalma miatt a gyógyvíz ezen a helyen különösen a mozgásszervi krónikus betegségek (mozgásszervi bántalmak, elfajulásos gerincbántalmak, kopásos ízületi és gerincbetegségek) kezelésére, a traumatológiai vagy ortopédiai betegségek kezelésére és a műtéteket követő rehabilitációra, de kedvező hatású keringési (érszűkületben szenvedők), nőgyógyászati (idült nőgyógyászati gyulladások) és gyulladásos betegségekben, valamint ivókúraként is. Ásványi anyagai különösen alkalmassá teszik a fentiek mellett gyomor-, bél-, epepanaszok, szájbetegségek és bizonyos bőrbetegségek (pl. ekcéma, psoriasis, azaz pikkelysömör) kezelésére is. Potenciát fokozó hatásáról is ismételten beszámoltak. De nemcsak a testet, a lelket is gyógyítja: megszünteti a fáradékonyságot, a dekoncentráltságot.

A fürdő a 68000 m2 területével, felszereltségével a pihenésre, gyógyulásra vágyóknak ideális. Földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően a fürdőt a csend és a nyugalom jellemzi. Napozásra és játékra kiválóan alkalmas szabad, füves terei, árnyat adó lombos fái és virágai kellemes környezetet nyújtanak. Ingyenes óriáscsúszda áll a szórakozni vágyók rendelkezésére!

A medencék alapterülete összesen 1290 m2, amelyből 4db gyógyvizes és 2db gyermek medence, 1 db 25 méteres télen is fűtött úszómedence.

Medencék hőmérséklete: 37-35, 32-26, 27-25 °C

Szabadidő és turisztikai látványosságok

Helyben: halastavak, horgászat, Xantus János szülőháza, Nagyatádi Szabó István síremlék, Duna-Dráva Nemzeti park. Az „Asztali Örömök Somogyban” turisztikai programsorozat keretében Csokonyavisontán kerül megrendezésre minden júliusban a hagyományőrző Kalácskarnevál.
Vadászat: előzetes kérésére megszervezzük. Kaszópuszta és Nagysallér fémjelzi, hogy Dél-Somogy az ország egyik legfontosabb nagy-és apróvadas területe.
Lovas kocsis túra: előzetes kérésére megszervezzük! 3000 Ft/óra
Horgászat: horgászjegyes rendszer; legközelebbi tó a gyógyfürdő közvetlen szomszédságában.
Kerékpározás (kölcsönzési lehetőség üdülőnkben)

Tollas- és röplabda, foci, játszótér, szabadtéri sakk a gyógyfürdő területén (kedvezményes belépőt biztosítunk vendégeink részére!)

Paintball: Nagyatád és Lábod között, pályahasználati díj: 3500 Ft (100 db lőszer árát tartalmazza).

Barcs: ősborókás, hajózás, horgászat a Dráván

Golf: 35 km-re, Hencsén: az UCGA minősítésnek megfelelő, zselici erdők és tavak között található somogyi golfpálya 90 hektáron, 6267 m hosszú pályán várja a golf szerelmeseit. (Web: www.golfissimo.com). Kapcsolja össze a golf örömét üdülőnkben a pihenéssel, a nyugalommal, a felfrissüléssel!

Vidrapark: Kadarkúton (30km). Különleges park, ahol a vidrák természetes élőhelyén kaphatunk betekintést az állatok mindennapi életébe.

Szenna (55 km): az ország egyik legismertebb falumúzeuma, Somogy megye egyik szimbóluma.

Bárdudvarnok (40 km): üvegfúvó és üvegfestő alkotóház, hagyományőrző és művészeti telep.

Üdülési csekket korlátlanul elfogadunk!

KEDVEZMÉNYEK:

Hétfőtől péntekig listaárainkból minden szezonban engedményt adunk, 4 éjszakára 20%, 3 éjszakára 10% kedvezmény!
Hosszú hétvége akció:
Két hétvégi nap mellé a 3. nap díja a listaár FELE, a 4. nap díja a listaár HARMADA!
Négy Évszak Termálüdülő Négy Évszak Termálüdülő Négy Évszak Termálüdülő Négy Évszak Termálüdülő Négy Évszak Termálüdülő Négy Évszak Termálüdülő Négy Évszak Termálüdülő Négy Évszak Termálüdülő

OK Klubkártya © 2016