Tisza Sport Hotel

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a szállásdíjból
A Tisza Sport Hotel - a legzöldebb szálloda Szegeden - csendes kertvárosi környezetben található, 200 méterre a "Napfényfürdő" Aquapolistól. Ideális Tisza parti kikapcsolódás, távol a város zajától, mégis közel a belvároshoz, ahol hangulatos teraszok, csodálatos cukrászdák, tisza parti halászcsárdák és a város egyéb nevezetességei: Fogadalmi Templom, Dóm tér a Szegedi Szabadtéri Játékokkal, Móra Ferenc Múzeum, Széchényi tér a Sóhajok hídjával, stb. várják az idelátogatókat. Mindez 500 méterre a szállodától.

A modern stílusú hotel szállodaként, illetve ifjúsági szálláshelyként is üzemel, ahol kényelmes szobák és számos szolgáltatás biztosítják vendégeink felhőtlen kikapcsolódását. A hotel a fogyatékkal rendelkező személyek fogadására különösen alkalmas, lévén hogy akadálymentesített nagyméretű bejáróval rendelkezik.

Szállodai szobák:
A 106 szobás szállodában, melynek közvetlen közelében Termálfürdő található, zöldövezeti parkra néző, komfortos szobákban biztosítjuk vendégeink kényelmét.
- 2 ágyas Superior szoba; felszereltség: modern bútorozás, színes Tv, mini bár, felújított fürdőszoba, erkély,
- 3 ágyas Classic szoba; felszereltség: modern bútorozás, színes Tv, mini bár, Cardo biomatrac, fürdőszoba, erkély.
Szállodánkban egész évben különböző akciós ajánlatokkal várjuk a Szegeden pihenni vágyókat!

Ifjúsági szálláshelyi szobák:
A hotel ifjúsági szálláshely szárnyában, szolid árakat és kényelmes szálláslehetőséget ajánlunk diákcsoportok, osztálykirándulók, egyetemisták, főiskolások, vagy olcsó szállást kereső családok, vendégek részére.
- 3 - 4 ágyas fürdőszobás szoba; felszereltség: színes Tv, hűtőszekrény, fürdőszoba, erkély.
- 3 – 4 ágyas mosdós szoba; mosdókagyló, hűtőszekrény, erkély. Közös tusoló és toalett a folyosón, közös teakonyha, és TV szoba áll a vendégek rendelkezésére.
Tisza Sport Hotel Tisza Sport Hotel Tisza Sport Hotel Tisza Sport Hotel

OK Klubkártya © 2016