El-Szállít Személyszállító Kft.

OK Klubkártyával
5% kedvezmény minden szolgáltatásunk árából
Reptéri transzfer Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Szolnok, Eger városokból és vonzáskörzetükből a Budapest-Ferihegy 1., Budapest-Ferihegy 2., Vienna Airport valamint a Debrecen Airport területére.

Magunkról:

Cégünket, az El-Szállít Kft-t 2007. januárban alapítottuk elsősorban céges utazások lebonyolítására.

A 2009-es évtől szolgáltatásunkat kibővítettük az egyéni utazók felé, akik számára a külföldi nagyvállalatok által egyébként is megkövetelt magas szintű szolgáltatásunkat kínáljuk.

Üzleti utasaink elégedettsége az Ön számára is garancia, induljon vagy érkezzen a budapesti, a debreceni vagy akár a bécsi repülőtér érintésével, utazzon egyedül, barátaival vagy nagyobb társasággal.

Repülőtéri transzferszolgáltatásunkban lakásától a repülőtér bejáratáig szállítjuk. Ön csak repülőgépe járatszámát adja meg, a többi a mi feladatunk. Megtervezzük utazását, mindenről időben tájékoztatjuk és az utazás napján csak annyi dolga marad, hogy helyet foglaljon egyik járművünk ülésén.

Rugalmas, elektronikus foglalási rendszerünk, a kényelmes kisbuszok és személygépkocsik, a pontos, udvarias gépkocsivezetők mind azt szolgálják, hogy Ön már a lakása ajtaján kilépve élvezze az utazást!

Belföldi vagy külföldi társas utazásaihoz - legyen szó akár szakmai tanulmányútról, akár családi kirándulásról - korszerű, 18 vagy 50 személyes légkondicionált autóbuszainkat kínáljuk, amelyek az év 365 napján 24 órában állnak rendelkezésére.
El-Szállít Személyszállító Kft. El-Szállít Személyszállító Kft. El-Szállít Személyszállító Kft.

OK Klubkártya © 2016