Csigaház Vendégház

OK Klubkártyával
10% kedvezmény nagycsaládosoknak és nyugdíjasoknak,
5% üdülési csekkel történő fizetés esetén
Csendes, nyugodt környezet, tiszta levegő, számtalan lehetőség a szabadidő eltöltésére, az év minden szakában, legyen célja akár egy csendes hétvégi pihenés a családdal, akár egy programokkal teli kalandos hét a barátokkal. Célunk hogy az idelátogató a nálunk eltöltött idő alatt felejthetetlen élményekben részesüljön, környezetünk megismerésével gazdagodjon, majd tőlünk hazatérve, egy palack Tokaji boron kívül, a térség jó hírét vigye magával. Ehhez szeretnénk előre is hozzájárulni honlapunkon található folyamatosan bővülő információkkal. Ha felkeltettük érdeklődését, vagy kérdése van, örömmel vesszük jelentkezését.

Rudabányácska

Ez a csendes kis település mindössze 4 km-re van a legközelebbi várostól, mégis a hegyek között, kicsit elzárva érezheti magát az ide látogató a nagyvárosi nyüzsgéstől, rohanástól . Családok, baráti társaságok számára ideális választás lehet egy hét eltöltésére, legyen szó nyugodt pihenésről, vagy egy aktív mozgással teli hétről.

Csigaház Vendégház

Az épület a múlt század elején épült falusi kőház, mely megtarva a hagyományos építészet értékeit a mai kor igényeinek megfelelően lett kialakítva, illetve berendezve. A tágas helyiségek 8 fő kényelmes elhelyezését biztosítják A ház összkomfortos, minden kényelmet kielégít.
Árak:

Felnőtt szállásdíj: 2700Ft/fő/éj (4fő foglalása fölött)
Kevesebb mint 4 fő szállásfoglalása esetén: 3000Ft/fő/éj
Gyermek szállásdíj: 0-3 év: ingyenes
4évtől 1500Ft/fő/éj

Üdülési csekk elfogadó hely vagyunk.

Szállásunk gyermek-; baba-, és környezetbarát.
Csigaház Vendégház Csigaház Vendégház Csigaház Vendégház Csigaház Vendégház Csigaház Vendégház Csigaház Vendégház Csigaház Vendégház Csigaház Vendégház

OK Klubkártya © 2016