Alabárdos Étterem és Söröző - Miskolc

OK Klubkártyával
10% kedvezmény az étel- italfogyasztás árából
Az Alabárdos Étterem és Söröző különleges hangulatával, egyben kiváló ételkínálatával Miskolc város egyik legpatinásabb vendéglátóhelye. A belvárosban elhelyezkedő műemlék jellegű épület elődje már a XVI. századtól vendéglátó célokat szolgált híres borkereskedő pincéjeként.

Napjainkra külső megjelenésében is igényes, remek konyhával üzemelő, kitűnő klímájú pincerendszerből álló vendéglő lett.

Az épület emeletén található I. kategóriájú, légkondicionált étterem berendezése és belső kialakítása - színes ólomüveg ablakok, márvány padló, díszfegyverek - a lovagkort idézi. Magyaros és nemzetközi konyhánkban speciális jellegű ételek készülnek, amelyek befejezését, flambírozását a vendég előtt végezzük. A különleges ételekhez a legnevesebb borászok minőségi borait szolgáljuk fel. A sajátos hangulatot diszkrét hegedű és orgonazene teszi feledhetetlenné.

Mindez, továbbá a kiemelkedő vendégszeretet, valamint az elsőrangú kiszolgálás feledhetetlen élménnyé varázsolja vendégeink estéit, legyen szó ünnepnapokról, vagy akár hétköznapokról. Szolid áraink elérhetővé teszik mindenki számára, hogy nálunk töltött estéjén kiváltságosnak érezze magát.

A ház alsó szintjén működő söröző nyugodt környezetet biztosít baráti találkozókhoz, kötetlen beszélgetésekhez és kártyapartikhoz, ahol ha megéhezik, akkor sem kell hazasietnie, hiszen konyhánk sörözővendégeink részére is állandó jelleggel nyitva tart.

Az épület földalatti részében kiképzett borozó, mely egykor kereskedelmi célokat szolgált, és amelyben annak idején Tokaj-Hegyalja világhírű borait is tárolták, az avasi pincék egyik legszebb pincegádora. Magyaros jellegét, amelyhez a nemes borok és a híres magyaros konyha is hozzájárulnak, a mai napig megőrizte.

Több évtizedes tapasztalatunkkal és számos sikeres rendezvénnyel a hátunk mögött, nagy szeretettel ajánljuk magunkat, ha esküvői vacsorához, évfordulóhoz, családi és céges rendezvényhez, állófogadáshoz keres megfelelő helyszínt. Nemzetközi és országos szinten elismert cateringszolgálatunk a nagy létszámú rendezvények specialistája. Szolgáltatásaink megismeréséhez, helyszínajánláshoz keressen bennünket bizalommal!

Remélem, ezzel a néhány gondolattal sikerült meggyőznünk Önt, hogy az Alabárdos Étterem és Söröző igazi kuriózum a miskolci éttermek között, amelyet érdemes törzshelynek választani.
Alabárdos Étterem és Söröző - Miskolc Alabárdos Étterem és Söröző - Miskolc Alabárdos Étterem és Söröző - Miskolc Alabárdos Étterem és Söröző - Miskolc Alabárdos Étterem és Söröző - Miskolc Alabárdos Étterem és Söröző - Miskolc Alabárdos Étterem és Söröző - Miskolc

OK Klubkártya © 2016