Rex Clinic Hotel

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a szobaárakból
A Rátóti Széll Kálmán kastélyban, kiváló szakemberek kis csapata létrehozott egy Anti-Aging központot. Ez a gyönyörű környezetben található kastély, mely egyébként a nemzeti örökség részét képezi, 1890. körül épült, és 14 km-re található az osztrák határtól (70 km-re Graz-tól, 125 km-re Bécstől, 150 km-re Ljubljana-tól.). Korábbi tulajdonosa, Széll Kálmán, egykori miniszterelnök volt.
A kastély 4 csillagos anti-aging klinikai központtá történő átalakítását két nagyon fontos tényező is alátámasztotta. Az egyik az a nagyfokú igény és érdeklődés, mely pácienseink részéről érkezett, a másik a környék, illetve e történelmi épület kiváló adottságainak felismerése. Az eredeti kastély épület még egy teljes átalakítás után sem tudta ellátni az összes funkciót, amire egy klinikának szüksége van, így az épületet-együttest egy, az eredeti architektúrával harmonizáló új szárnnyal bővítettük.
A klasszikus szállás funkciókat az eredeti kastély épület látja el. Itt 2 db lakosztály, 7 db kétágyas, és 3 db egyágyas szoba található, mely összesen 20 fő befogadására képes. A kastély épülete az új szárnnyal együtt 2000 m2, ahol a 4 csillag-os szállodai szobákon kívül az anti-aging és wellness központ is helyet kapnak. Ezen belül találhatóak a szaunák, jacuzzik, az aromaterápia,- a masszázs,- a kozmetika és a speciális anti aging kezelők. Két étterem és egy gyümölcsbár is a vendégek igényeit szolgálják. A gyógyászati és wellness központ természetesen a szállásfoglalással nem rendelkező vendégek számára is elérhető.
Rex Clinic Hotel Rex Clinic Hotel Rex Clinic Hotel Rex Clinic Hotel Rex Clinic Hotel Rex Clinic Hotel Rex Clinic Hotel

OK Klubkártya © 2016