Czukor Étterem és Söröző

OK Klubkártyával
10% kedvezmény az étel-italfogyasztás árából
Bemutatkozás:

Budapest belvárosának szívében, a nyüzsgő forgatag közvetlen közelében található egy kis kockaköves utca, ami maga a megtestesült nyugalom. Ez az utca ad helyet a Czukor Étteremnek. Őszinte örömünkre, a budapesti város-felújítási láz a Cukor utcát és környékét is elérte, így mi is szép, megújult patinás környezetben várjuk vendégeinket. A történelem és a hagyományok ismeretében - anno ezen a helyen nyílt meg Magyarország első vegetáriánus étterme - nem lehetett más a cél, mint egy olyan vendéglátó hely működtetése, ahol a hagyományos magyar ízek mellett, a mediterrán és a vegetáriánus konyha remekeit is fel tudjuk sorakoztatni.

A hangulatos, amúgy mediterrán színekkel felvonuló étteremben, kandallóval beépített szeparé-kávézóban, valamint bortermünkben, ételeink és italaink árai kifejezetten kedvezőek, hiszen mi hiszünk abban, hogy aki egyszer ellátogat hozzánk, az úgyis visszatér!
Természetesen a sportrajongókat (Digi sport, Eurosport2) sem felejtjük el, hiszen folyamatosan nyomon követjük az izgalmasabbnál izgalmasabb sportközvetítéseket, így akár egy korsó habos sör mellett együtt is szurkolhatunk kedvenceinkért. Napközben várjuk akár üzleti, akár magán megbeszéléseiket nálunk bonyolító vendégeinket, akiknek ingyenesen használható WI-FI hálózatunk áll rendelkezésére.

Érdemes ebédidőben is belátogatni hozzánk, hiszen állandóan frissülő, házias jellegű három fogásos napi menüvel várjuk kedves Vendégeinket.

Éttermünket még különlegesebbé teszik vízililiomból készült első osztályú bútoraink. Újonnan épített szeparé-kávézónkban ,elsüppedve bennük - akár egy jó kávé, vagy egy kellemes ital társaságában - elmélkedhetünk a világ nagy dolgairól.

OK Klubkártya © 2016