Olá! Kismamaruhashop

OK Klubkártyával
10% kedvezmény minden kismamaruha árából
az akciós termékek kivételével

Online megrendelésnél kérjük jelezd, hogy OK Klubkártyával rendelkezel és írd be a kártyaszámot!
Üdvözöljük az Olá! Kismamaruha webáruházban!

Kényelmes, divatos, csinos!

Az Olá! kismamaruha bolt azért született hogy ezt a csodálatos kilenc hónapot még inkább tündöklőbbé varázsolja.
Saját tapasztalatból tudom, hogy nem könnyű jó minőségű, divatos, kényelmes kismamaruhát találni. Terhességem ideje alatt lengyelországban vásároltam a ruháimat. A viselet alatt amerre jártam rengeteg kismama és "kispapa" érdeklődött, hogy hol lehet megvásárolni ezeket az aranyos, szép ruhákat. Termékeink lengyelországban készülnek , kifejezetten terhes, kismama viseletre szakosodott designerek tervei alapján. A kismamaruhák kiváló minőségű, testbarát alapanyagokból készülnek. Választékunk darabjai nem csak divatosak de multifunkcionálisak is egyben hiszen már hordhatóak amikor még a pocak nem annyira látszik, a terhesség alatt és szülés után.
Ruháinkban nem kell félni a kinövéstől hiszen a fazon és a speciális anyag direkt a terhesség kilenc hónap változásaira lett megtervezve. Választékunkat folyamatosan bővítjük, jelenleg kismama kabátok, kismama felsők, kismama nadrágok, kismama ruhák, és a legnépszerűbb gyermekek által rajzolt, és belehímzett kismamafelsők illetve kismama felíratos pólóink mellett hamarosan egyébb kismama ruhákkal illetve kiegészítőkkel szolgálhatunk.

Az Olá! kismamaruha bolt elkötelezettsége hogy a kismamák minden igényét maximális mértékben képviselje.

Kérjük véleményével segítse webáruházunk működését. Javaslatát, különleges kérését, megrendelelését küldje el az info@kismamaruhashop.hu e-mail címünkre.

Kereskedők jelentkezését várjuk magyarországi forgalmazáshoz.

Remélem termékeink elnyerik tetszését és hamarosan vásárlóként üdvözölhetjük.
Olá! Kismamaruhashop Olá! Kismamaruhashop Olá! Kismamaruhashop Olá! Kismamaruhashop Olá! Kismamaruhashop Olá! Kismamaruhashop Olá! Kismamaruhashop

OK Klubkártya © 2016