Haller Camping

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a szállásdíjból
Üdvözöljük a Haller Camping oldalán!

Budapest szívében egy csendes parkban található ez a jól felszerelt, 24 órás recepcióval működő családias kemping. Központi elhelyezkedése miatt kiváló választás a magyar főváros nevezetességeinek felfedezéséhez. A tömegközlekedési lehetőségek még éjjel is kiválóak. A kempingből metróval vagy villamossal percek alatt elérheti a belváros központjában található múzeumokat, éttermeket, a gyógyvizes termálfürdőket, a kedvelt szórakozóhelyeket és a történelmi városrészt egyaránt. A kempingtől gyalogosan néhány percre található több élelmiszerüzlet és egy bevásárlóközpont is.

Megérkezéskor ingyenes térképpel, Budapestről szóló részletes tájékoztatóval és közlekedési tanácsokkal látjuk el minden kedves vendégünket. A nemzetközileg jól ismert Hop on-Hop off rendszerű, buszos-hajós városnéző túra mellett sok izgalmas programajánlat közül válogathatnak a recepción a mozgalmas kikapcsolódásra vágyók. Partnereink közreműködésével egyedi programigények kielégítését is vállaljuk, előzetes egyeztetés alapján.

A kempingben üzemelő kis étterem ízletes magyar ételekkel várja vendégeinket.

Ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásaink: hideg-meleg vizes zuhanyzás, mosógép használat, elektromos csatlakozási lehetőség, hajszárító és WiFi internet.

Személyautóval érkező vendégeink részére ingyenes parkolási lehetőséget is biztosítunk.

Nyitva tartás: május 10-től szept. 30-ig

Töltsön nálunk 3 éjszakát! A 4. éjszaka ingyenes!
Haller Camping Haller Camping Haller Camping Haller Camping Haller Camping Haller Camping

OK Klubkártya © 2016