Aranypatkó fogadó-panzió és étterem

OK Klubkártyával
5% kedvezmény a szállásdíjból
Győrújbarát Győr belvárosától 6 Km-re, a Budapest-Bécs autópálya 119-es kihajtójától 3 Km-re, Pannonhalma városától 10 Km-re helyezkedik el. Győrújbarát csodálatos természeti adottságainak látványával ajándékozza meg a látogatókat.

Közel a természethez, a Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet szélén, csendes zöldövezetbe csábítja vendégeit a családi tulajdonban lévő háromcsillagos Aranypatkó fogadó*** panzió és étterem. Öszkomfortos, modern, igényesen berendezett, kényelmes apartmanok és szobák várják az aktív pihenésre vágyókat.Minden apartman és szoba összkomfortos és pótágyazható. A berendezés és felszereltség igényes. Fürdőszoba, mini konyha, sat tv, ingyenes wifi internet, szobánként egyénileg szabályozható fűtés - klíma, valamint egyedi gyártású kényelmes ágyak biztosítják a jó komfortérzetet és a nyugodt pihenést. A fogadó alsó szintjén található hangulatos étterem a magyaros és nemzetközi konyha kiváló ízeit vonultatja fel. A családias, hangulatos étterem étlapján bőséges a választék, melyben főként a tradicionális magyar konyha csodálatos ízvilága elevenedik meg. Az ételek történelmi, mondabeli személyekhez, eseményekhez, korokhoz kötődnek.
A vendégek megtudhatják, hogy milyen lakomával dorbézolhatott a Fekete sereg, mit vacsorázhattak a dzsentrik, mi volt a földesúr kedvence, de rájöhetnek Lúdas Matyi titkára is, vagy megsejthetik, hogy a híres betyár, Vidróczki hogyan ünnepelhetett. Az étterem helyi specialitásokat is kínál, egy talicska csalétekkel és baráti fatányérossal hívogatja az étkes vendégeket, akik megkóstolhatják a fogadósné és a fogadós kedvencét is. Ingyenes saját parkoló kizárólag vendégeink részére rendelkezésre áll.
Programok Győrújbaráton: A kijelölt turista útvonalon jólesik egy gyalogtúra a kilátóhegyre, közben megcsodálhatja a sokorói dombság növény és állatvilágát, betérhet a pincesoron egy borospincébe szomját oltani. Útközben ajánlott megnézni a ritkaságnak számító löszfalakba vájt gyurgyalag fészkeket, a helyi történelmi és kulturális emlékeket. Az aktív pihenés-kikapcsolódás nálunk biztosított.A községben lovaglási lehetőség van, akár oktatással is.
Programok Győrújbarát környékén: Győr a találkozások városa. A vízek városa az építészeti kulturális és természeti értékek egész sorát vonultatja fel.
A győri Gyógy- és Wellnes termálfürdő, strandfürdő, mellett az állandó programokat kínáló fesztiválvárosban egész évben programok sokasága várja a látogatókat. Pannonhalma a világörökség részét képező Pannonhalmi Bencés Apátsággal, Bábolna a nemzeti ménessel, Komárom az erőddel, Pápa az egyedi barokk belvárosával vonzza a túristákat.
A szomszédos országok fővárosai Bécs, Pozsony, de Budapest és a Balaton is 1 órai autózással elérhető. Töltődjön fel nálunk, élvezze vendégszeretetünket!
Aranypatkó fogadó-panzió és étterem Aranypatkó fogadó-panzió és étterem Aranypatkó fogadó-panzió és étterem Aranypatkó fogadó-panzió és étterem Aranypatkó fogadó-panzió és étterem Aranypatkó fogadó-panzió és étterem Aranypatkó fogadó-panzió és étterem Aranypatkó fogadó-panzió és étterem Aranypatkó fogadó-panzió és étterem Aranypatkó fogadó-panzió és étterem Aranypatkó fogadó-panzió és étterem

OK Klubkártya © 2016