Aranypatkó vendéglő-panzió

OK Klubkártyával

5% kedvezmény az étlapról választható ételek és italok árából
Kedves látogató, leendő vendégünk!

Ön most nagy gondossággal tervezi utazását, pihenését, üdülését, ebéd, vagy vacsora helyszínét. Ha szeret szép, nyugodt helyen komfortosan pihenni, szereti a finom, házias ételeket, azokhoz a jó borokat, és szereti, ha barátságos, szakképzett személyzet szolgálja ki, akkor jöjjön el az Aranypatkó fogadóba. Jó döntést hoz, ha ránk esik a választása. Élvezze vendégszeretetünket és jóhírű konyhánk különleges ízeit.
Több mint 30 éves szakmai múlttal, felkészülten, örömmel várom érkezését!
Mógor Csaba
Vendéglős-fogadós
Győrújbarát Győr belvárosától 6 Km-re, a Budapest-Bécs autópálya 119-es kihajtójától 3 Km-re, Pannonhalma városától 10 Km-re helyezkedik el. Győrújbarát csodálatos természeti adottságainak látványával ajándékozza meg a látogatókat.

Közel a természethez, a Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet szélén, csendes zöldövezetbe csábítja vendégeit a családi tulajdonban lévő háromcsillagos Aranypatkó vendéglő- panzió***
A hangulatos étterem házias ízekkel, vidéki ételspecialitásokkal hívogatja a betérőket. A családias fogadó házigazdája és maroknyi személyzete barátságos vendégszeretettel áll a vendégek rendelkezésére.
A hangulatos étterem a magyaros és nemzetközi konyha kiváló ízeit vonultatja fel. A családias, hangulatos étterem étlapján bőséges a választék, melyben főként a tradicionális magyar konyha csodálatos ízvilága elevenedik meg. Az ételek történelmi, mondabeli személyekhez, eseményekhez, korokhoz kötődnek.
A vendégek megtudhatják, hogy milyen lakomával dorbézolhatott a Fekete sereg, mit vacsorázhattak a dzsentrik, mi volt a földesúr kedvence, de rájöhetnek Lúdas Matyi titkára is, vagy megsejthetik, hogy a híres betyár, Vidróczki hogyan ünnepelhetett. Az étterem helyi specialitásokat is kínál, egy talicska csalétekkel és baráti fatányérossal hívogatja az étkes vendégeket, akik megkóstolhatják a fogadósné és a fogadós kedvencét is.
Örömmel várjuk Önt is!
Rendezvények lebonyolítását kedvezményesen vállaljuk!
Aranypatkó vendéglő-panzió Aranypatkó vendéglő-panzió Aranypatkó vendéglő-panzió Aranypatkó vendéglő-panzió Aranypatkó vendéglő-panzió Aranypatkó vendéglő-panzió Aranypatkó vendéglő-panzió Aranypatkó vendéglő-panzió Aranypatkó vendéglő-panzió Aranypatkó vendéglő-panzió Aranypatkó vendéglő-panzió Aranypatkó vendéglő-panzió Aranypatkó vendéglő-panzió Aranypatkó vendéglő-panzió

OK Klubkártya © 2016