London Style Nyelviskola Kft.

OK Klubkártyával
5% kedvezmény a nyelvtanfolyamok árából
London Style Nyelviskola Székesfehérvár

Hogy lehet az, hogy Magyarországon annyi nyelviskola működik, annyi magán nyelvtanár tanít angolt, németet, spanyolt és még ki tudja hány nyelvet és az ország 80%-a még mindig nem tud idegen nyelven vagy csak nagyon limitáltan és iszonyú erős magyar akcentussal kommunikálni?

Mi a baj velünk?

Annyi okos, intelligens ember lakik ebben az országban!
Vagy már mindenki külföldre költözött, aki ér valamit??

Az anyanyelvünket is megtanultuk és meg kell hagyni, nem egy egyszerű nyelvről van szó!
Küszködnek is vele a külföldiek, de mégis meg tudják tanulni. Némelyek ámulatbaejtő magyar tudásról tesznek tanúbizonyságot.

Volt egy amerikai kollégám, svéd anyától, angol apától, akinek semmilyen akcentusa nem volt, amikor magyarul beszélt! Elképesztő! Csak akkor lehetett megállapítani, hogy nem magyar, mikor a tárgyas és tárgyatlan ragokat nem tökéletesen használta.
"Simán meg tudunk csinálni ezt a feladatot"
VAN MEGOLDÁS?

IGEN.
Hadd mutassuk meg Neked hogyan érd el, hogy vágyaid szuper gyorsan valósuljanak meg!
Mit várhatsz a egy nyelvórától nálunk?
 Az órák az első pillanattól kezdve az adott idegen nyelven folynak.

 A mindennapi életből merített élethelyzetekben, szituációkban tanulsz. A négy alapkészséged (beszéd, szövegértés, írás, olvasás) megfelelő egyensúlyban fejlődik.

 Aktív részese vagy az órának, mely gondolkodásra ösztönöz. A nyelvtant is beszéd-centrikusan tanulod és gyakorolod. Módszereinkkel az aktív nyelvtudásod fejlődik, illetve a meglevő passzív ismereteid aktívvá válnak.

 A nyelvtanulás minél korábbi szakaszában sikerélményed lesz, és ezáltal magabiztosan kezded alkalmazni a nyelvet írásban és szóban.

OK Klubkártya © 2016