Park Hotel Gyula

OK Klubkártyával
10% kedvezmény a szállásdíjból
A teljes körűen felújított Park Hotel Gyula festői környezetben található, a Várfürdővel szemben, a bejárattól 10 méterre.
A szálloda mögötti park a szobák ablakából gyönyörű látványt nyújt. Egy kellemes séta alkalmával pedig felfedezhetik a park területén található energiadombot, mely bizonyítottan jótékony hatású.

A TELJESEN FELÚJÍTOTT Park Hotel Gyula festői környezetben található a Csigakert közepén, a Várfürdővel szemben. Szállodánk 58 nemdohányzó szobával várja a vendégeket, a Várfürdőre, illetve a Csigakertre nyíló kilátással. Összenyitható szobáink családok részére kiváló elhelyezést biztosítanak. Minden szobában színes TV, hajszárító, hűtőszekrény található. Szolgáltatásaink: ingyenes internet kapcsolat, széf szolgálat, parkoló, lift, nyári medence, szauna, fürdőköntös, wellness berendezések, különböző masszázs gépek. Vendégeink kényelmét szolgálja a Négy évszak Lobby & Bar is.

A Hotelhez tartozó étteremben svédasztalos kínálatunkból mindenki ízlésének megfelelően válogathat, kezdve a magyaros ízektől, a nemzetközi konyha specialitásain keresztül a vegetáriánus étrendig, odafigyelve diabetikus, tojás-, tej- és lisztérzékeny vendégeink speciális igényeire is. Nyáron hangulatos teraszunkon várjuk kedves vendégeinket, ahonnan remek panoráma nyílik a szállodát körülvevő volt Almássy kastély parkjára.
Különtermeink ideális helyszínül szolgálnak különböző rendezvények lebonyolítására. 120 fős konferenciatermünk felszereltsége: flipchart, vetítővászon, pulpitus, falitábla, internet csatlakozás.

Gyula, a mediterrán hangulatú kisváros, a fák, virágok, vizek városa. A belváros szívében található romantikus hangulatú sétálóutca, egyedülálló különleges látványt nyújtó szökőkutakkal. A város történelmi atmoszférája, a környék változatos tája, a kulturális programok és a csodálatos erejű gyógyvíz biztosítja az idelátogatók kikapcsolódását.

A Gyulai Vár Közép-Európa egyetlen épen maradt síkvidéki gótikus téglavára. A várban és 24 kiállító termében az érdeklődők bepillantást nyerhetnek nemcsak Gyula történetének évszázadaiba, hanem a középkor lovagvilágának mindennapjaiba is.

A Gyulai Várfürdő a volt Almássy Kastély 8,5 hektár területű ősparkjában található, mely ma már természetvédelmi terület. A gyógyvíz mozgásszervi megbetegedések, reumás panaszok, helyi idegbántalmak, balesetek, műtétek utáni rehabilitációs kezelések és gyulladásos nőgyógyászati megbetegedések kezelésére alkalmas.
A fiatalok, illetve családok részére számtalan szórakozási lehetőség kínálkozik. Megtalálható a gyermek vízi paradicsom, hullámmedence, óriás 110 méteres csúszda és egy kamikaze csúszda, valamint változatos kulturális, szórakoztató és sportprogramok.
A Castello szaunapark teljes kikapcsolódást nyújt a fűtött padokkal, infrakabinnal, jégkúttal, Kneipp-taposós skótzuhannyal, gőzkabinnal, merülő medencével, jakuzzival, finn szaunával, a szauna mesterekkel.

Fedezze fel ezt a szép kisvárost, jöjjön el, tapasztalja meg személyesen az Alföld gyöngyszemét!

OK Klubkártya © 2016