Gegeszoft Kft.

OK Klubkártyával
5% kedvezmény minden termék árából az első 3 vásárlás alkalmával

Online megrendelésnél kérjük jelezd, hogy OK Klubkártyával rendelkezel és írd be a kártyaszámot!
Cégünk 2011-ben alakult, több éves szakmai tapasztalatra és nagy múltú nemzetközi cégekkel való kapcsolatainkra építve mobiltelefon alkatrészek és kiegészítők nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozunk.

Fő profilunk a szervízalkatrész és gyári tartozék értékesítés, de folyamatosan bővítjük palettánkat más tartozékok terén is. Cégünk kizárólag viszonteladókat szolgál ki, kiskereskedelmi értékesítéssel nem foglalkozunk, így garantáljuk vevőinknek, hogy a nálunk megvásárolt terméket versenyképes áron tudják kiskereskedelmi forgalomba hozni. Több nagy márka (Astrum, Andida, Mercury - Goospery, Toshiba, Maxcom) hivatalos illetve kizárólagos disztribútorai vagyunk Magyarországon és a környező országokban. Célunk a hosszútávú üzleti és akár baráti kapcsolat kialakítása a vevőkkel, ezért arra törekedünk, hogy kiemelkedő minőségű termékeket és minőségi szolgáltatást nyújtsunk. Alapelveink közé tartozik a gyorsaság, korrektség, megbízhatóság, közvetlenség és a garanciás problémák gyors és korrekt megoldása az ügyfelek legnagyobb megelégedésére. Weboldalunk tervezésénél kiemelt szerepet játszott a vevőközpontúság, ezért rengeteg egyedi funkcióval találkozhatnak, amelyek megkönnyítik a vásárlást. A rendszerünkben található összes termék a mi tulajdnonunkat képezi, más rendszerből nincs áthúzás, ezért tudjuk garantálni a másnapi kiszállítást is. Kiváló nemzetközi kapcsolataink révén mindig megpróbáljuk minél hamarabb beszerezni az aktuális igényeknek megfelelő termékeket, újdonságokat, ugyanakkor a régebbi típusú telefonkhoz is széles választékunk van alkatrészek és tartozékok terén. Jövőbeli terveink között szerepel még több külföldi befutott nagy márkanév itthoni értékesítése, illetve egy saját márka megteremtése és felfuttatása. Reméljük, Ön is hozzájárul ahhoz, hogy ezen tervek mihamarabb megvalósuljanak és ezáltal kölcsönösen tudjuk cégeink profitját növelni. Kérjük tekintse meg ajánlatainkat és mi biztosak vagyunk abban, hogy rengeteg olyan dolgot fog találni, amelyet nagyon nehéz megbízható forrásból könnyen beszerezni.

Reméljük felkeltettük érdeklődését és hosszútávú üzleti kapcsolat elé nézünk a jövőben. Kérjük vásárlás előtt olvassa el a vásárlási, szállítási és garanciális feltételeinket. Bármilyen kérdése lenne, kérjük forduljon bizalommal hozzánk


További információk:
www.gegeszoft.hu, www.maxcom.hu , www.astrumltd.hu

OK Klubkártya © 2016