Duna Hotel logo Pacsirta Étterem logo Nemzeti Kávéház logo Török Pince logo Átrium Wellness logo Gilice Játéksarok logo

Online foglalás

Isten hozta Önt Baja legrégebbi szállodája, a Duna Wellness Hotel honlapján!

Üdüljön csodálatos természeti környezetben, szívja be a Gemenci erdő és a Duna illatát miközben szállodánk Átrium Wellness részlegében kikapcsolódik és feltöltődik!

Baja legrégebbi szállodája, a Duna Wellness Hotel a város szívében, nyugodt, barátságos környezetben a Gemenci erdő közelében épült. A családi vállalkozás által üzemeltetett szállodából elragadó panoráma nyílik a Sugovicára, a Petőfi szigetre és a mediterrán hangulatú közép Európában egyedülálló gránitkockákkal kirakott Szentháromság térre.

A környék számos egyéb természeti és kulturális látnivalóban is bővelkedik, így a nálunk töltött idő maradandó élményeket ígér.
Örömmel tájékoztatjuk, hogy épületünk teljes külső-belső felújításon esett át. Ennek eredményeként az eddig is meglévő és kedvelt szolgáltatásaink a kor elvárásainak megfelelő magas színvonalra emelkedtek.

A Duna Wellness Hotel 41 darab különböző méretű, exkluzív 4 csillagos szintű szobája modern eleganciát tükröz. A felújított szobák nagy részének ablakából gyönyörű főtéri, vagy Sugovica panoráma tárul a vendégek szeme elé, míg a nyugalomra vágyó vendégek belső udvarra néző felújított szobákból is választhatnak. Nászutasok, szerelmes párok ideális választása a „Panoráma szoba”, mely ablakaiból a főtér, valamint a csodálatos Sugovica folyó panorámájában is gyönyörködhetnek vendégeink. Ezen szobák kétszemélyes fürdőkáddal és infra szaunával kényeztetik az ide érkező párokat. 

Számos új szolgáltatás is létrejött annak érdekében, hogy Ön – akár szállóvendégként, akár az étterem, a kávézó, vagy a wellness látogatójaként érkezik – a legteljesebb mértékben elégedett legyen.

Szállodánk Átrium Wellness részlegén élménymedence, jakuzzi, Infra szauna, Finn szauna, gőzkabin és sószoba, valamint fitness-terem várja a pihenni vágyókat, de a masszázsra vágyók is megtalálják az igényeiknek megfelelő szolgáltatást.

A gasztronómia szerelmesei a felújított Pacsirta Éttermében, vagy a Baja legszebb panorámájú oldalteraszán hódolhatnak szenvedélyüknek.

Ha szeretne pár napra kikapcsolódni, élvezni a vidéki nyugalmat, vagy ha pihenésre, felfrissülésre vágyik, látogasson el szállodánkba!