Slide background

Olasz és hazai ülőbútorok 2004 óta

BŐR ÜLŐGARNITÚRÁK

Slide background

Szabadon variálható kialakítás!

ELEMES ÜLŐGARNITÚRÁK

Slide background

Helytakarékos megoldás elegánsan

SAROK ÜLŐGARNITÚRÁK

Divano Design

minőségi ülőbútorok egyedi méretben is, korrekt áron

Olasz ülőbútor garnitúrák forgalmazása, valamint egyedi gyártás a kívánt méretekben - fotelek, kanapék, sarok ülőgarnitúrák, elemes és bőr ülőgarnitúrák igény szerint.

Cégünk 2004 óta áll az érdeklődők rendelkezésére folyamatosan megújuló, a klasszikus stílust és az aktuális trendeket is magában foglaló bútorkínálatával.

Tekintse meg választékunkat!

Olasz ülőbútorok

Import ülőgarnitúrák Olaszországból elegáns formavilággal, minőségi alapanyagokból.

Egyedi bútorgyártás

Cégünk egyedi méretekben történő bútorgyártást is vállal igény szerint. Kanapék, egyenes és sarok ülőgarnitúrák, fotelek.

Bemutatótermünk

Promontor utcai bútor stúdiónkban megtekinthető aktuális választékunk, és az egyedi gyártáshoz választható anyagok.
Kanapék

Kanapék

Standard kanapék, valamint vendégágynak is alkalmas ágyazható kanapék ágyneműtartóval, igény szerint a hozzájuk illő díszpárnákkal.
Elemes ülőgarnitúrák

Elemes ülőgarnitúrák

Szabadon variálható elemes ülőgarnitúra összeállítások nagy választékban a rugalmas megoldások kedvelőinek, klasszikus és modern formatervezéssel is.
Sarok ülőgarnitúrák

Sarok ülőgarnitúrák

Sarok garnitúrák többféle változatban, hogy a praktikus helykihasználás érdekében sem kelljen lemondania az esztétikumról és kényelemről.
Bőr ülőgarnitúrák

Bőr ülőgarnitúrák

Kiváló minőségű, szakértelemmel kidolgozott bőr kárpitozással készült ülőbútorok azok számára, akik a természetes anyagokra szavaznak.
Franciaágyak

Franciaágyak

Magas minőségű franciaágyak klasszikus és modern stílusban, a standard téglalap alakútól a kör ágyakig! Kényelmes és pihentető alvás problémamentesen.

Technológia

és felhasznált anyagok

Az általunk készített ülőbútorok vázát minden esetben ragasztott, csapolt, csavarozott technológiával készítjük, ugyanis ezzel a módszerrel sokkal nagyobb stabilitás érhető el, mint ami a kapcsozással készülő sorozatgyártott ülőgarnitúrákra jellemző.

A szövetek terén az Aquaclean Technológiával készült anyagokat helyezzük előtérbe. Ezek a speciális textíliák antiallergének, ún. öko lélegző anyagok, kopásállóságuk magas.

Egyedi gyártásban készülő ülőgarnitúráinkat pontosan az Ön igényeire szabottan készítjük el.

Kárpitanyagaink

A kárpitozáshoz használt marhabőr és műbőr alapanyagokat, valamint prémium minőségű szöveteteket olyan ismert és megbízható spanyol, német, olasz és török gyártóktól szerezzük be, akik évek óta garantált minőségű alapanyagokat gyártanak.

Kopásállóság

A kopásállóság tekintetében sem kell aggódnia: bútoraink kárpitozásához kizárólag 20.000 martindale feletti minősítésű szöveteket használunk. A 20.000 martindale alatti szöveteket csak párnák gyártására alkalmazzuk.

Aquaclean Technológia

Az Aquaclean Technológiának köszönhetően a bútorszövet szálai egy molekuláris védőbevonatot kapnak, így a különböző szennyeződések nem tudnak beszívódni az anyag belsejébe, és könnyen tiszthítóvá válik a kárpit.

Az egyedi ülőgarnitúra készítés menete cégünknél

Amennyiben készleten lévő olasz ülőgarnitúráink között nem talál megfelelő méretűt, vagy egyedi elképzelése van a leendő bútorról, mi legyártjuk Önnek a kívánt paraméterek szerint.
1
Elképzelés
Mondja meg,
milyet szeretne!
2
Árajánlat
Egyeztetjük a kivitelt
és az árat.
3
Legyártás
Elkészítjük a kívánt
kanapét, fotelt.
4
Kiszállítás
A kész bútort a
címre szállítjuk.

Nekünk írták, nekünk mondták