Játékajánló

Aktuális promócióink

Mit hozzon a nyuszi? Húsvéti ajándékötletek

Nyuszi, hímes tojás, locsolóvers, tojásvadászat… néhány szó, de mindenki egyből tudja, melyik ünnephez kapcsolódnak: a húsvéthoz. A tavasz „Mikulása” nem más, mint a húsvéti nyuszi, akivel bizony előfordulhat, hogy tanácstalan ajándék ügyben. A következő húsvéti játékcsokorral szeretnénk a nyuszi segítségére sietni, hogy biztosan hatalmas mosolyt tudjon varázsolni a gyerekek arcára.

Tovább olvasom »

Barbie: 65 éves a stílusikon, aki több, mint csak egy baba

Idén ünnepli 65. születésnapját Barbie, a világ egyik legismertebb játéka, aki 1959. március 9-én debütált, így ezen a napon ünnepli születésnapját. Barbie, aki nem csupán egy játék, hanem egy kulturális ikon is, az évek során több, mint csak egy műanyag baba lett; egy stílusikon, inspiráció forrása és a változás hírnöke.

Tovább olvasom »

Megnyitottak üzleteink! Találkozzunk ezentúl személyesen is!

Nagy örömmel és izgalommal jelentjük be, hogy a Játéknet, Magyarország hetedik legnagyobb magyar tulajdonú webáruháza, új fejezetet nyit történetében: kilépve az onlie térből, négy vadonatúj fizikai üzletet nyit! Új üzleteink az Árkád Budapest, Árkád Győr, Árkád Pécs, valamint a Fórum Debrecen bevásárlóközpontokban várják majd a játékok iránt érdeklődő kicsiket és nagyokat egyaránt.

Tovább olvasom »