Boldogság, kényelem,
elegancia

Ár
Ár - slider
300Ft4 500 300Ft
Méret
Szín

Kedves Vásárlóink!

Március 15.-én, 16.-án és 17.-én zárva tartunk.
Mindenkinek jó pihenést kívánunk!
Március 18-tól várunk mindenkit szerettetel.

Kézi csomózású

Kézi csomózású

Kelimek

Kelimek

Vegyes technika

Vegyes technika

Gépi szőnyegek

Gépi szőnyegek

A KABIRI® Szőnyegáruház több, mint 25 éve forgalmaz eredeti, minőségi kézi csomózású keleti szőnyeget, széles választékkal és a témakörrel összefüggő komplex szolgáltatással.

PRÉMIUM

minőség

25000+

elégedett vásárló

LENYŰGÖZŐEN

kedvező árak

KIMAGASLÓ

szakmai felkészültség

Termékeink

• Legnépszerűbbek
Töltés...

Segítség a választáshoz

Kérdés esetén szakértő kollégáink szívesen állnak az Ön rendelkezésére, az üzletben, vagy telefonon is.

A lakásban körbenézve könnyedén meghatározhatjuk az uralkodó színeket és mintákat, felületeket. Ha arra a megállapításra jutunk, hogy itt bizony minden olyan tarka-barka, mindenképp egyszínű vagy semleges színű szőnyeget válasszunk, esetleg egy olyan komplementer színűt, mely tökéletes alaphangulatot adhat a térnek.

Alaposan nézzünk körbe otthon, vegyük sorra a már meglévő bútorok és tárgyak anyagait. Tökéletes párosítás lehet egy bőrkanapé és egy pihe-puha hosszú szálú szőnyeg kombinációja, csakúgy, mint egy lágy bársonykárpitozás párosítása egy szizál szőnyeggel.

A szabály, hogy a szőnyeg elég nagy legyen ahhoz, hogy a kanapé ülőfelületét alátámassza, de nem túl nagy a szoba méretéhez képest. Ideális esetben a kanapé és a dohányzóasztal, sőt, még a fotelek is a szőnyegre kerülnek, de némi kompromisszum árán az is elegendő, ha csak a kanapé első lábai lesznek a szőnyen.

Ugyanakkor a fellelhető stílusok és színek választéka olyan széles, hogy teljes mértékben biztosra vehető, hogy meg fogjuk találni pontosan azt, amit keresünk. Egy igazán jó szőnyeg biztos, hogy egész életünket végigkíséri és elég drága ahhoz, hogy a vásárlásra elég időt és energiát fordítsunk. A díszítendő szobával összefüggésben kell a színeket, méretet, mintákat szemügyre venni, hogy illeszkedjenek egymáshoz. 

Pár alapvető szabály betartása esetén – hosszú időn keresztül (akár 30-40 évig is) díszíthetik az otthonunkat, ezért fontos, hogy türelemmel válasszuk ki azt a szőnyeget, mely alapvetően meghatározza majd lakásunk hangulatát.

Szolgáltatásaink

Budapesten és környékén minden kötelezettség nélkül kézi csomózású és gépi készítésű szőnyegeinket házhoz visszük kipróbálásra díjmentesen. Üzletünkben vagy online kiválasztja és 24h órára előre egyeztette időpontban érkezünk a próbára.

Kedvező áron garanciával vállaljuk kézi csomózású és szövésű, valamint gépi készítésű szőnyegek gyors, szakszerű tisztítását. Megrendelőink kényelme érdekében Budapesten és környékén díjmentesen szállítjuk el és a tisztítást követően szállítjuk vissza.

Szőnyegjavítás versenyképes árakon, rövid határidővel és garanciával! Vállaljuk kézi csomózású és gépi készítésű szőnyegek szakszerű javítását és restaurálását. A restaurálás során a sérült kézi készítésű szőnyegeknél a legnagyobb körültekintéssel választjuk meg a szükséges és célszerű csomózási vagy szövési technikát és alapanyagot.

Értékbecslés, szőnyeg csere

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla venenatis massa sed nibh porttitor dignissim. Donec sit amet augue et arcu laoreet finibus nec et erat. Nulla et libero pretium, convallis nisl vitae, vehicula nibh. Nunc mattis varius nisi, a aliquet turpis.