Ön itt van: BLUECHIP

Újdonságok További újdonságok

Új G.SKILL WigiDash PC érintőpanel érkezik!

A G.SKILL, a világ vezető teljesítményű overclock memória és PC alkatrészek márkája örömmel jelenti be a WigiDash-t, egy testreszabható és sokoldalú widget érintőpanelt. A WigiDash PC érintőpanel úgy lett kialakítva, hogy akár 20 képernyőn megjelenő gombot vagy widgetet jelenítsen meg egy 5x4-es rácsban, lehetővé téve a felhasználók számára a rendszer teljesítményének nyomon követését, a médialejátszás vezérlését, a műveletek elindítását testreszabott gyorsbillentyűk segítségével, a hasznos információk megjelenítését és még sok mást a 7 hüvelykes IPS érintő kijelzőn 1024x600-as felbontásban. A WigiDash rendkívül testreszabható felületével és válogatott widget-funkcióival újraértelmezi a PC-vezérlés kényelmét a streamelők, tartalomkészítők, játékosok és PC használók számára.

Engedd szabadjára a teljesítményt!

A játékok folyamatosan fejlődő világában a sebesség és a teljesítmény a győzelem kulcsa. A Silicon Power örömmel mutatja be a DS72 SSD-t, egy olyan élvonalbeli tárolóeszközt, amit kifejezetten a játékosok számára terveztek. A játékélményt új magasságokba emelő funkciókkal megpakolt DS72 forradalmasítja a játékmenetedet játék közben, annak érdekében, hogy az élre törj.

Bemutatjuk a DJI Mini 4 Pro-t

Nagy örömmel mutatjuk be a DJI család legújabb tagját - a DJI Mini 4 Pro-t! Ezt a kompakt, mégis nagy teljesítményű drónt úgy tervezték, hogy légi fotózásodat és videózásodat a következő szintre emelhesd vele. Akár óriási tapasztalattal a hátad mögött profi vagy, akár csak most kezded a drónok világába való utazást, a Mini 4 Pro tele van olyan funkciókkal, amelyek tökéletes eszközöddé teszik a lenyűgöző képi felvételek készítéséhez egyenesen az égből.

A G.SKILL három rangos memória díjat is kapott

A G.SKILL International Enterprise Co., Ltd., a világ vezető teljesítményű, túlhajtott memóriák és PC-alkatrészek márkája három rangos díjat kapott a világ vezető technológiai médiumaitól és terjesztési platformjaitól. Ezek az elismerések alátámasztják a G.SKILL rendíthetetlen elkötelezettségét a kiváló minőségű termékek és a kiemelkedő formatervezés iránt.

Új Canon nyomtatók a láthatáron!

Gyors, kiváló minőségű nyomtatók várhatóak hamarosan, melyek kompakt méretűek és egyszerű vezérlésüknek köszönhetően tökéletesen illeszkednek az otthoni vagy irodai életedbe.

A G.SKILL új DDR5-6400 Mhz-es memóriát jelent be AMD AM5 platformhoz

Még több Gizmológia ...

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban
bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók a CIB Bank titkosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak.

Cetelem áruhitel

Online áruhitel

Gyakori kérdések

Hol találom az üzletet?
Hogyan vásárolhatok?
Miként vehetem át a rendelésem?
Mivel fizethetek?
Hova fordulhatok garanciális problémákkal?
Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Mikor előrendelhető egy termék?

Népszerű termékek

Tablet PC
eBook olvasó
Notebook
DSLR fényképezőgép
Monitor
Videokártya
TV
Konzol

BLUECHIP

Kapcsolat
Gyártók
Felhasználási feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Állásajánlatok
Adattörlő kódok

HÍRLEVÉL



Kérem várjon!