1163 Bp., Cziráki u. 26-32. (EMG Irodaház), Főépület, I./115.,
Nyitva: H-P 10:00-16:00 (Online 0-24)

Tel.: +36 1 411 12 12

Bélyegző Expressz

bélyegzőkészítés azonnal, házhoz, futárral

Igen, van olyan bélyegzőnk

Nem találja? Hívjon bennünket és segítünk!
Bélyegzőjét azonnal gyártjuk – Házhoz visszük
Bárhová az országban max. 1 munkanap

Vágja zsebre az irodáját

Használjon zsebbélyegzőt!
AKCIÓ!
Kérje kedvezménnyel asztali bélyegzője mellé!

Hogyan válasszon bélyegzőt?

Itt mindent megtud!

Részletes útmutató

 

a bélyegző kiválasztásához

Nyitva: Hétfő – Péntek 10:00 – 16:00
Online rendelés: 0-24

 Prémium szolgáltatásaink

Bélyegzőkészítés prémium szolgáltatásaink árai:

  • 1 munkanapos bélyegzőkészítés felár: 0,- Ft
  • Házhoz szállítás díja: 2450,- Ft
  • Expressz (azonnali) bélyegzőkészítés:
    0,- Ft (nincs felár – csak munkaidőben)
  • Expressz gyártás + aznapi
    házhoz szállítás felár: 4500,- Ft
    (csak Bp., csak munkaidőben),
  • Idegen nyelvű bélyegző készítés felár: +1500,- Ft

Mi történik, miután rendeltem?

Amikor megkapjuk a megrendelést, felhívjuk Önt. Mindent leegyeztetünk, ami ahhoz kell, hogy Ön pontosan azt kapja, amit elképzelt. Majd azonnal megkezdjük a gyártást. Amikor elkészültünk, indul Önhöz a futár. Ha nem kér kiszállítást, a bélyegző a polcon várja Önt.

Segítség a bélyegző kiválasztásában

Most aktuális
Bélyegzők az irodába
Nagy igénybevételre
Zsebbélyegzők

Ha házhoz szállítva kéri a bélyegzőt…

Expressz megrendelések még aznap házhoz (csak Budapestre, csak munkaidőben)

Budapestre a munkaidőben 12:00 óra előtt leadott expressz megrendeléseket még aznap 16:00 óráig szállítjuk motoros vagy autós futárokkal. Ez a szolgáltatásunk feláras, de az ár barátságos. A futárszolgálat extra kiállási díját kell megfizetni benne. Ez minden esetben olcsóbb, mint ha Önnek kellene eljönni a bélyegzőkért.

Normál határidejű (1 munkanapos) szállítás bárhová

Egy munkanapos szállítást (ez alapszolgáltatás) akár Budapestre, akár az ország bármely részébe kérhet. Ebben az esetben 1 munkanap alatt érkeznek meg a bélyegzők, melyeket Budapestre motoros vagy autós futárral, az ország többi részébe a GLS Futárszolgálattal szállítunk.

Ha a budapesti motoros és autós futárszolgálat szállít 1 munkanapos határidővel, úgy Ön a bélyegzőket várhatóan a megrendelést követő első munkanapon 12:00 és 16:00 óra között kapja meg. Ha ettől eltérő időpontot szeretne kérni, kérem, kattintson  ide, és egyeztessen irodánkkal. Minden megoldható kérést teljesítünk, de ezt a futárszolgálattal is egyeztetnünk kell.

GLS csomag esetén Ön minden esetben értesítést kap a csomag várható szállítási időpontjáról aznap reggel, amikor a GLS futára a depóban felveszi a csomagot, és beolvassa a vonalkódját. Az SMS-ből megtudja, melyik az a 3 órás időintervallum, amikor a bélyegző érkezik Önhöz.

Ha ez megfelelő, akkor nincs is más teendője, mint megvárni a futárt.

Ha nem felel meg az időpont, az SMS-ben megtalálja a futár telefonszámát. Vele egyeztethet egy másik, Önnek megfelelő időpontot ahelyett, amit az SMS üzenetben kapott.

Segítségre van szüksége? Számíthat ránk!

Ha hív – felvesszük a telefont. Ha e-mailt küld, válaszolunk. Ha rendel, visszahívjuk, és a 100%-os biztonság kedvéért mindent leegyeztetünk, hogy Ön egész biztosan azt kapja, amit rendelni szeretett volna.

A Bélyegző Expressz 2000 óta működik. Ha egymásra tennénk az eddig elkészített bélyegzőket, egy nagyjából 16 ezer méter magas tornyot kapnánk. Biztosak vagyunk benne, hogy ennyi tapasztalattal nem tud olyat kérni tőlünk, amit meg ne tudnánk oldani Önnek.

Milyen különleges kéréseim lehetnek?

Összeszedtük Önnek az összes olyan információt, ami a bélyegző megrendelésével kapcsolatos, és érdekelheti Önt. elsoroltunk mindent, ami eddig kérdésként, különleges kérésként felmerült. Ezt a listát folyamatosan bővítjük.

Ha bármilyen különleges kérdése, kérése van, kérem, kattintson ide vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Hogyan készülnek a bélyegzők?

A Bélyegző Expressz 2000 óta Trodat bélyegző márkakereskedés. Azért választottuk ezt a típust, mert ez műszakilag és választékban is mindig a maximumot hozta. A termékpaletta minden lehetséges igényt lefed, a Trodat bélyegzők tartóssága pedig legendás. És a legenda ebben az esetben igaz. Igen, a Trodat bélyegzők valamivel magasabb áron kerülnek forgalomba, mint olcsóbb versenytársaik, de mivel ezek a termékek évtizedekig (sőt, azon túl is) hibátlanul működnek, az ésszerűen magasabb vételár jutalma a kifogástalan működés, és a vételár különbözete évekre vetítve csak egy kerekítési hiba. Ha itt rendel bélyegzőt, azzal csak egyszer kell foglalkozni – amikor a megrendelést leadja.

A bélyegzők szöveglemezét valódi gumiból készítjük lézergravírozással. A lézeres technológia segítségével 1 ezredmilliméter pontossággal tudunk dolgozni, ami messze meghaladja azt, amit egy bélyegző lenyomatán szabad szemmel egyáltalán észre lehet venni. Amit nyomtatásban tiszta nyomatnak lát, azt a bélyegzőn is ugyanolyan szépen meg tudjuk jeleníteni.

Nagy teljesítményű lézerrel dolgozunk, ezért akár nagy számú bélyegzőt is gyorsan, tényleg nagyon gyorsan el tudunk készíteni.

Telefon

+36 1 411 12 12 

Cím

1163 Bp., Cziráki u. 26-32. (EMG Irodaház)
Főépület, I./115.,
Nyitva: H-P 10:00-16:00 (Online 0-24)

Bélyegző Expressz Bt. Budapest, Cziráki u. 26, 1162