Alkosd meg álmaid otthonát!

Üdvözöljük a Silentdesign.hu új weboldalán!

Üdvözöljük a Silentdesign.hu új weboldalán!

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik prémium minőségű, exluzív lakberendezési kiegészítők forgalmazásával. A lakás minden helyiségére tudunk ajánlani igényes berendezési tárgyakat, a nappaliba, hálószobába, előszobába, konyhába és fürdőszobába, de akár irodáját és kertjét is fel tudjuk dobni különböző gyártók egyedi termékeivel.

A nappaliban egy jól megválasztott váza, tál, kaspó, mécsestartó feldobja a hangulatot és egyedivé varázsolja azt a lakóteret, ahol a legtöbbet tartózkodik a család. Ezért nálunk megtalál minden olyan kiegészítőt, ami növeli luxusélményét, és kényelmessé varázsolja mindennapjait, legyen szó akár egy szép magazintartóról vagy bútorról. És nemcsak a design fontos számunkra, hanem a funkció is, ezért ajánljuk a különböző ajtóütközőket, kilincsütközőket, és kandalló kiegészítőket, ahol a technikai megoldásokat is előtérbe helyezte a gyártó.

Szeretnénk bemutatni holland és német gyártóink ajánlatából gyönyörű óráinkat és faldekorációinkat, melyek a csupasz, egyszínű falakat is élettel töltik meg. De akár egy többfunkciós fali képkerettel is feldíszíthetjük a szobák falát, melybe elhelyezhetjük a család kedvenc fényképeit és kedves emlékeit.

Gondoltunk a konyha szerelmeseire is, és magas minőségben kínálunk konyhai felszereléseket és eszközöket különböző anyag és stílusválasztékban. A Blomus gyártó élen jár a rozsdamentes acél termékek készítésével, melyek kivitelezése garantálja a termék hosszanti élettartalmát és ezáltal a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg. Egyedi konyhai megoldásaival, egyszerű, letisztult stílusával a Blomus gyártó termékeibe egyszerűen beleszeretünk. Legyen szó borászati kiegészítőről, vagy tálalásról, esetleg a teázás és kávézás élményéről, minden megtalál ami magas fokon elégíti ki igényeit. Nem csak otthonra kitűnő választás, de ajándéknak is megállja a helyét.

A konyhai berendezések széles választékát kínáljuk, úgy mint étkészletek, evőeszközök, tálak, tányérok, poharak vagy csészék . Nemcsak a főzésben nyújt nagy segítséget hatalmas választékával, de a tálalásban is első osztályú színvonalat képvisel, így feldobhatjuk étkezőasztalunkat szép textíliáival, terítőivel, só- és bors szóróival, szalvéta tartóival, esetleg vizes carafeival.

A fürdőszoba egy központi hely a napunkban, mert nem csak a tisztálkodás fontos színtere, de egy fárasztó nap végén egy kellemes fürdővel a megnyugvást is jelenti. Gyártóink kínálatában mindent megtalál, ami egy komfortos, meghitt fürdőszoba felszereléséhez szükséges. Válogasson kedvére prémium minőségű, rozsdamentes acélból vagy rézből készült falra rögzíthető fürdőszobai kiegészítőinkből, melyben megtalálja a króm színek mellett az igazán divatos, minimalista és modern fürdőkbe elengedhetetlen matt és fényes fekete kiegészítőket is. Kedvére válogathat a falra szerelhető szappanadagolók, törölközőtartók, WC papírtartók és WC kefék között, és választhat akár a szárcsiszolt felületekből is.

Jó hírünk van azoknak, akik nem szeretnék új és drága csempéjüket megfúrni, mert a gyártók nagyon sok olyan családot dobtak piacra, amelyet fúrás nélkül, ragasztással tudnak a falra rögzíteni.

A falra szerelhető fürdőszobai kiegészítők mellet megtalálhatók a szabadon álló fürdőszobai szettek is széles szín és anyagválasztékban. Ezen fürdőszobai kiegészítőknél csak a képzeletünk szab határt. Válogasson fa, fém, kerámia, beton, műgyanta anyagú szappantartóink közül a legdivatosabb felületekkel és színekkel. Minimalista lakásokba ajánljuk a betonhatású termékeinket, és szárcsiszolt, letisztult stílusú fürdőszobai termékeinket is.

A fürdőszoba felszereléseink között kínálunk továbbá bútorokat, zuhanyfüggönyöket, szőnyegeket, szennyestartókat, hulladékgyűjtőket, polcokat, tükröket, zuhanyrudakat és zuhanyfejeket is nagy választékban.

Fürdőszobai kiegészítőink között  megtalálhatók a szállodák és közületek részére készített CE minősítéssel ellátott termékeink, úgy mint kézszárítók, szappanadagolók, WC papírtartók, valamint kiemelten foglalkozunk fürdőszobán belül a mozgáskorlátozott programmal.

Előszoba kínálatunkkal törekedtünk arra, hogy minél nagyobb választékot tudjunk Önöknek kínálni a fogasokból, kulcstartókból és előszobai bútorokból, hiszen az előszoba is fontos színtere a lakásunknak. Sokszor tapasztaljuk azt, hogy az előszoba félre eső hely, és ezért nem mindig találunk kielégítő kínálatot, mellyel fel tudjuk dekorálni az első helyiséget, ahová először lépünk be egy fárasztó nap után, vagy ahová vendégeink megérkeznek. Pedig az első benyomás nagyon fontos.

Előszoba kategóriánkban kínálunk Önöknek esernyőtartókat, fa és fém fogasokat, cipőállványokat és ruha rendszerező állványokat a teljesség igénye nélkül. Itt a praktikum és a design találkozik, és egyedi megoldásokat nyújtunk a ruhák, cipők és táskák tárolására úgy, hogy ne csak funkcionálisan használjuk ki a teret, de az előszobai lakberendezési termékekkel dekoráljuk is a teret.

Az irodai lakberendezési tárgyak széles választékát is megtalálja nálunk ugyan úgy, mint a kerti kiegészítőket. 

Egy szép kert a nyugalom szigete otthonunkban, ezért dobja fel környezetét modern, meghitten világító kerti fáklyákkal, tűztálakkal, vagy modern, tartós, rozsdamentes acélból készült kerti kiegészítőinkkel, szélforgóinkkal vagy exluzív megjelenésű, időtálló kerti bútorainkkal. Egy jól berendezett kertben mindig úgy érezzük, mintha egzotikus helyen pihennénk. 

És gondoltunk azokra is, akik a legszebb és legigényesebb ajándékokkal szeretnék kedvesüket meglepni. Ajándéktermékeink között mindenki megtalálja a számára megfelelő ajándékot, mellyel mosolyt tudunk csalni szerettünk arcára. Válogasson a férfiaknak borászati termékeinkből, vagy akár ajándéktárgyaink közül lepje megy egy szép névjegykártya tartóval vagy óradobozzal. Hölgyeknek meleg szívvel ajánljuk csodálatos ékszertartóinkat, illetve a Philippi gyártó prémium minőségű, exluzív megjelenésű lakberendezési kiegészítőt, úgy mint fényes króm kínáló tálait, különböző formájú vázáit, vagy a Blomus gyártó magas minőségű konyhai termékeit.

Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett!

Akciós termékeink

Pilar tál S szürke
4 színvariáció érthető el
3 900 Ft
2 900 Ft
Utolsó 2 db készleten

Kedvenc kategóriák

Ajándék ötletek
Ajándékozni az egyik legcsodálatosabb dolog a világon, így nálunk prémium minőségű ajándékot találunk nők, férfiak, idősek számára is! A SilentDesign webshopban minden alkalomra megtaláljuk a legtökéletesebb ajándékot, legyen szó szülinapról, névnapról, házassági évfordulóról, vagy csak úgy. 
Design csaptelep
MEGÉRKEZTEK kínálatunkba a Fima design csaptelepei! Kérjen árajánlatot emailben, vagy telefonon munkatársunktól!  A Fima csaptelepek bemutatótermünkben is megtalálhatóak!  
Design órák
Ismerje meg a SilentDesign prémium Design órák kategóriáját, ahol az egyedi, designer termékek új dimenziót nyitnak meg otthona luxusában! Az órák nem csupán időmérő eszközként szolgálnak, hanem a kiváló minőségű anyagokból és kifinomult designból fakadóan stílusos díszítőelemek is. Az egyedi tervezésű órák harmonikusan illeszkednek otthona kialakításába, hozzájárulva a prémium atmoszférához és luxushoz. A SilentDesign kollekció kínálatában olyan designer órákat talál, amelyek minden részletükben magas színvonalat képviselnek, és kiemelik az otthonok exkluzivitását. Válassza a SilentDesign design óráit, és teremtsen olyan otthont, amely elegáns és harmóniában van a luxussal és prémium élménnyel!
Helyiségek
Fedezze fel a SilentDesign prémium Helyiségek kollekcióját, ahol az egyedi, designer termékek olyan eleganciát hoznak minden otthoni területre, amely luxust és prémium kialakítást sugall! A Helyiségek kategória az otthon minden részletére kiterjedő stílusos lakberendezési megoldásokat kínál, melyek harmonizálnak és egyedi karaktert kölcsönöznek a helyiségeknek. Az egyedi tervezésű termékeink segítségével minden helyiségben kifejezheti az egyéniségét, miközben luxus és prémium atmoszférát teremt. Legyen szó nappaliról, hálószobáról, étkezőről vagy fürdőszobáról, a SilentDesign helyiségek kategóriája segít az otthon minden területét egyedivé és kifinomultá tenni. Válassza prémium lakberendezési cikkeinket, és teremtsen olyan otthont, ahol minden helyiség az egyediségét és luxusát hirdeti!
Kültér
A kert sokunk számára a kikapcsolódás központja, továbbá  az otthonunk egyetlen része a házon kívül, amit látnak a járókelők, szomszédjaink, így fontos ízléses megjelenítése. Egy jó kert azon túl, hogy modern és sokoldalú bútorokkal van ékesítve, otthont ad egy partinak, kerti sütögetésnek, egyszóval könnyedén válhat a társasági élet központjává köszönhetően méretének és fedetlenségének. A SilentDesign-nál mindent megtalálhatunk, amire csak szükségünk lehet egy kertipartihoz, sütögetéshez, vagy csak egy hétköznapi kikapcsolódáshoz.
Ünnepek
Karácsony az év egyik legszebb időszaka, egy olyan ünnepi időszak, mikor kicsit megállunk és megpihenünk. Karácskor a szeretteinkkel eltött idő az év legszebb ajándéka, mikor nem csak lelkünk, de otthonunk is díszbe borul. Hiszen fontos, hogy a minket körülvevő dekorációk és karácsonyi díszek fokozzák az ünnepi hangulatot, és ezzel kedveskedhetünk szeretteinkenk és Önmagunknak is. Számos karácsonyi dekoráció közül válogathat kínálatunkba. Akár egy mécses- vagy gyertya tartóval, de egy igényes terítékkel, egy vidám karácsonyfadísszel vagy cuki szobrokkal is feldobhatjuk a karácsonyi hangulatot.

Újdonságaink

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!
2023. 03. 04.
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk! Gyerünk a szabadba! A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba. Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint sze...