Miért a nyudíjas klub?

Nagyon fontos, hogy akár 55 évesen, akár 64 évesen megy el nyugdíjba, keressen magának olyan értelmes elfoglaltságot, ami kitölti a napjait, egyébként gyorsan leépül szellemileg és lelkileg is.

Miért a Gyöngyvirág Nyugdíjas Egyesület?

A Gyöngyvirág nyugdíjas Klub próbálja összefogni Abda településének idősebb lakóit. Minden héten hétfőnként 15:00-tól a Nyugdíjas Klubban várja meglévő és leendő tagjait.

Miért veszélyes a magányos élet?

A magányos emberek ötven százalékkal nagyobb eséllyel halnak meg idő előtt, mint a jó közösségi kapcsolatokkal rendelkező embertársaik.

Mire számíthat ha csatlakozik hozzánk?

Összejöveteleink és programjaink segítenek egymás megismerésében, szeretetteljes, vidám, tartalmas időtöltéssé téve az együtt töltött időt. 

 „Önmagát becsüli meg minden nemzedék azáltal, hogy tudomásul veszi: a világ nem vele kezdődött.” A mi világunk Önökkel: apáink, nagyapáink életével, munkásságával kezdődött.

Sütő András

Rólunk

Gyöngyvirág Nyugdíjas Egyesület

Abda

Szeretettel köszöntöm a kedves olvasót az Abdai Baráti Kör- „Gyöngyvirág” Nyugdíjas Egyesület honlapján.

Magunkról

Egyesületünk már 27 éve alakult. Kezdetben klubként működtünk, és 2006 óta egyesületi formában. Az átállással nem sok minden változott a mindennapi munkában. Fő szempont a tagoknak közösséget teremteni. Összehozni a falunkbeli időskorúakat közös beszélgetésre, kulturális- sport – önművelő programokra, kirándulásra, szórakozásra.

45
8+
6+
Többet rólunk...