köszöntjük a Szállásunk oldalán

panorámaház Bükkszék

Bükkszék egy gyönyörű, csendes, biztonságos település a Bükk hegység lábánál, ahonnan a Mátra is percek alatt elérhető. Világhírű a Salvus gyógyvíz, melynek jótékony hatását a település fürdőjében élvezheti az ide látogató. Természeti értékei páratlanok. A települést teljesen körülölelő erdőben remek túrázási lehetőségek vannak. Bükkszékről rövid idő alatt megközelíthető a siroki vár, a Mátra települései – Recsk, Parád, Mátraderecske, Mátrafüred valamint Eger is.

A teljes ház maximum 8 személy befogadására alkalmas. Ideális családoknak, kisebb baráti társaságoknak, illetve pároknak közös kikapcsolódásra, romantikázásra, minőségi idő együtt töltésére. Az udvaron jakuzzi és napozóterasz biztosítja a vendégek ellazulását, a kültéri filagóriából is gyönyörködhetnek a páratlan panorámában akár nyársalás vagy bográcsozás közben. 

Kiemelt szolgáltatásaink

Jakuzzi terasz

Az öt fős hidromasszázs jakuzzi és a teraszon található kényelmes kanapék bármely évszakban remek lehetőséget biztosítanak a kellemes pihenéshez.

Nyársaló és filagória

A fedett filagóriában egy finom étel vagy  ital mellett élvezhetjük a gyönyörű panorámát, figyelhetjük, hogy fő az étel a bográcsban, vagy, hogy nyársalnak a többiek.

Játszótér és ping-pong

Míg a kisebbek a játszótéren hintáznak és csúszdáznak addig a nagyobb gyerekek és felnőttek izgalmas ping-pong meccset játszhatnak.

Kosaras reggeli

Tele hassal jól indul a nap. Nálunk ez igaz! Ha elfogyasztják bőséges kosaras reggelinket az a nap már rossz nem lehet! A foglalás mellé igény szerint rendelhető.

További szolgáltatások

Textilek

Pihe-puha köntösökkel és törölközőkkel, illatos, vasalt ágyneművel, várjuk kedves vendégeinket.

Bababarát

kisgyermekeknek hordozható kiságyat, babaágyneműt, etetőszéket, bilit, wc szűkítőt, baba fürdető kádat, pelenkázót tudunk biztosítani.

Netflix és gyors wifi

A szálláshelyen biztosított a Netflix hozzáférés, így kedvenc sorozatait és filmjeit kényelmesen, nagy képernyős TV-n élvezheti.

Kamerával megfigyelt parkolóhely

Biztonságos parkolási lehetőséget kínálunk vendégeinknek kamerával megfigyelt parkolóban.

Bükkszék és környéke

BÜKKSZÉK GYÓGY ÉS STRANDFÜRDŐ

A Bükkszéki Fürdő igazi vonzerő a strandolni, fürdeni vágyóknak. Aki egyszer megmártózott a körmedencében, megérezte a 35 Celsius-fokos Salvus gyógyvíz jótékony hatását, a falu különös atmoszféráját, biztos, hogy visszavágyik és újra felkeresi.  A fürdőben megtalálható úszómedence, élménymedence, gyermekmedence, csúszdapark és Közép-Európa egyik leghosszabb, 136 méter hosszúságú csúszdája.

Ma már köztudottan a legerősebb hazai gyógyvízként emlegetik a Bükkszéki gyógyvizet. A Salvus gyógyvíz – összetételét tekintve – a világon is egyedülálló. Az anionok közül kiemelkedő mennyiségű a hidrogén-karbonát, amely a többi összetevővel komplex hatást kifejtve a vizet az egyik legkülönösebb tulajdonságú gyógyvízzé teszi. A Salvus gyógyvízben oldott halogénelemek az egészséges emberek számára is kedvező hatásúak.

SALVUS GYÓGYVÍZ

SIROKI VÁR

Magyarország legvadregényesebb sziklavárát a Tarna mentén, a Vár-hegy tetején lelhetjük meg, amelyet nemcsak a sziklatömb tetejére építettek, hanem belsejébe is. A riolittufából álló hegy gyomrába hatalmas járatokat, lépcsőket és termeket is vájtak, melyek várják a kalandok iránt érdeklődő látogatókat.

Ezeréves történelem, barokk környezet, finom borok, vendégszeretet és színes programok várnak Egerben, Magyarország legendákkal teli városában, Bükkszéktől csupán 25 percre.

LILAFÜRED

A festői szépségű Lillafüred a Bükk keleti szélén, Bükkszéktől 70 km-re a Garadna és a Szinva völgyének találkozásánál, a Hámori-tó partján, fenséges bükkerdőkkel koszorúzott, vadregényes katlanban fekszik. A romantikus, idilli hangulatot számos látnivaló fokozza.