Szolgáltatások

Vállalkozásunk profilja a villanyszerelés, épületvillamossági kivitelezés, melynek keretében vállaljuk családi- és társasházak, irodák, üzlethelyiségek, ipari létesítmények elektromos rendszerének kialakítását, valamint javítását, karbantartását, felújítását.

Új épületek, lakóházak villanyszerelési munkái

A kellemes, biztonságos otthonhoz és az ergonómikus irodához elengedhetetlen a megfelelő világítás és a jól kiépített elektromos rendszer.

Fő profilunk az új épületek villamos hálózatának kialakítása, a családi házak, irodák és ipari létesítmények teljes körű villanyszerelése. Fából épült gerendaházak, boronaházak, valamint bioházak villanyszerelését is vállaljuk.

fogyasztásmérő, elosztó helyek, biztosítéktáblák kialakítása

süllyesztett és vezetékcsatornás kábelezés

szerelvényezés, kapcsolók, konnektorok felszerelése

lámpatestek szerelése

rejtett hangulat és dekorációs világítások

kerti világítások

építmények megvilágítása

Sürgősségi hibaelhárítás, javítás

Ha lakásának elektromos rendszere meghibásodott, és sürgős segítségre van szüksége, szintén forduljon hozzánk a 06/30/9291947-es telefonszámon! 24 órás, éjjel-nappal hívható gyorsszolgálatunk Vas és Zala megye területén rövid időn belül az Ön rendelkezésére áll.

zárlat és egyéb hibák feltárása, javítása

biztosítékok, kismegszakítók cseréje

csillárok felszerelése

villanybojlerek, egyéb villamos berendezések javítása, stb.

Karbantartás, felújítás

A váratlan üzemzavarok előfordulásának esélye jelentősen csökkenthető a karbantartási munkák elvégzésével, a villamos hálózat rendszeres, évenkénti ellenőrzésével.

A régebbi épületeknél a villamos hálózat nem megfelelő anyagú vezetékei, korszerűtlen elosztói, kapcsolóelemei az elektromos berendezések meghibásodását okozhatják, és tűzveszélyesek is lehetnek. Ilyenkor sokkal nagyobb kár keletkezhet, mint a villamossági rendszer felújításának költsége, ezért is ajánlott azt elvégeztetni. Jó esetben a korszerűsítés megoldható a csövekben lévő vezetékek és dobozok cseréjével, így a bontási munkák elkerülhetők.

elavult fogyasztásmérő helyek felújítása, bővítése

fővezeték csere

biztosítéktáblák javítása, cseréje, stb.



Érintésvédelmi, villámvédelmi felülvizsgálatok

A kommunális-, ipari- és kereskedelmi létesítmények, lakóépületek, nyaralók villamos- illetve villámvédelmi berendezéseit - az erre vonatkozó rendeleteknek megfelelően - átadás, üzembe helyezés előtt, valamint meghatározott időközönként felül kell vizsgálni. A műszeres ellenőrzés során a hálózat olyan hibái is feltárhatók, melyek tűzesethez, áramütéses balesethez, vagy a gépek, berendezések meghibásodásához vezetnének.

Tevékenységünk kiterjed az érintésvédelmi, villámvédelmi, szabványossági felülvizsgálatok elvégzésére, az előírások szerinti dokumentációk, jegyzőkönyvek elkészítésére, a feltárt hibák javítására.

Túlfeszültség- és villámvédelem kiépítése

Tevékenységünk a villám-, és túlfeszültség-védelmi rendszerek kivitelezésére is kiterjed. A villámvédelem a vagyonvédelem, tűzvédelem, az emberélet védelmének fontos eszköze.

A villámvédelem többlépcsős rendszer. A külső villámvédelem - azaz a tetőn elhelyezett villámhárító -, levezeti a talajba a villám energiáját anélkül, hogy az épületben károsodás, tűz keletkezne. A villámcsapás másodlagos hatásaként létrejövő elektromágneses erőtér által keltett indukció, az elektrosztatikus feltöltődésből származó túláramok ellen véd a belső villámvédelem: a különféle túlfeszültség-védő elemek.

Csak a megfelelően kiépített külső- és belső villámvédelmi rendszer képes eredményesen megvédeni az elektromos berendezéseket.