Schultz Könyvelőiroda Pécs

Szakértelem, pontosság, megbízhatóság

MENÜ

 

Könyvelőirodám a

Minőségi Könyvelők Klubja Egyesület tagja.

http://minosegikonyvelok.hu

 

BEMUTATKOZÁS

Köszönöm szépen, hogy felkereste weblapomat. Tudom, hogy a vállalkozás vezetőjének egyik legnehezebb feladata megfelelő könyvelőt találnia vállalkozásának könyvelésére. Főleg úgy megbízni valakit cége, vállalkozása könyvelésével, hogy nem ismeri leendő könyvelőjét.

Kérem olyan cégek, egyéni vállalkozók  keressenek meg akik komolyan veszik az adminisztrációt és megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy rendben legyen adminisztrációs hátterük. A könyvelés és ellenőrzés, figyelemfelhívás az én feladatom.

Lehetőséget teremtek arra, hogy személyes találkozásunk után amennyiben szükségesnek találja, jelenlegi ügyfeleimtől referenciát kérjen, hogy lehetősége legyen megismerni munkámat.

Kérem nézze meg weblapomon található tájékoztató jellegű ajánlatomat cége könyvelésére és olvassa el a híreket, ahol igyekszem naprakész információval, figyelemfelkeltéssel szolgálni az adózás területén.

19 éves szakmai gyakorlattal rendelkezem dolgoztam könyvelőirodában és Magyarország legnagyobb cégei közé tartozó adózónál, ahol jelenleg is könyvelési, adóbevallási feladatokat látok el.

Végzettségeim: közgazdász, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő.

Ügyfélkapus és PM regisztrációval rendelkezem.

 

Hungaropass partner könyvelőiroda : http://www.hungaropass.hu/hungaropass.hu/katalogus.php

 

 

Várom megtisztelő megkeresését!

Tisztelettel: Schultz Mihály

Együttműködő partnereim:

Enter Könyvelőiroda

 

 

Asztali nézet