Cargorent Autókölcsönző Cargorent Autókölcsönző Cargorent Autókölcsönző
25 éves tapasztalattal magas színvonalú megoldásokat kínálunk Önnek cégautókölcsönzésben.
Megoldáshoz vezetünk - Cargorent

ASSISTANCE SEGÉLYHÍVÓ ÜGYFELEINKNEK

+36 70 374 64 64

H-P 16:00 - 08:00 | SZ-V 0:00 - 24:00

Autókölcsönzés

Új és rendszeresen karbantartott bérautók kölcsönzése nagyon kedvező feltételekkel! Nem találja a kiszemelt céges autót? Minimum 2 éves futamidő esetén bármilyen egyedileg konfigurált gépjárművet beszerzünk Önnek, így egy személyre szabott bérautóval élvezheti az autókölcsönzés előnyeit. Kérjen ajánlatot - mellékelve akár az adott típus konfigurátorával készült pdf-et -, vagy keressen minket elérhetőségeinken.

Autókölcsönzés

Elektromos autó bérlése

Tartós bérleti konstrukcióban gondolkozik? Vagy csak kipróbálná az elektromos autózás nyújtotta előnyöket? Mi mindkettőre megoldást nyújtunk! Tudjon meg többet az elektromos autó kölcsönzés feltételeiről!

Elektromos autó kölcsönzés

Kisbusz kölcsönzés, mikrobusz bérlés

 Új Ford Transit MWB kisbuszok, 100-125 lóerős motorokkal, kényelmes belső térrel, tágas csomagtérrel az Önök szolgálatában. Tudjon meg többet a kisbusz kölcsönzés feltételeiről!

Kisbusz bérlés

Dobozos, áruszállító bérlése

Dacia Dokker, Fiat Fiorino, Citroen Jumpy, Jumper, Ford Transit dobozos és zárt áruszállító gépjárművek kölcsönzése, kedvező bérleti feltételekkel állnak az Önök rendelkezésére. Tudjon meg többet az áruszállító kisteherautók kölcsönzés feltételeiről!

kishaszon gépjárművek bérlése

Duplafülkés, platós haszongépjármű kölcsönzés

 Új Ford Transit, Citroen Jumper duplafülkés, platós haszongépjárművek kölcsönzése. Dinamikus 100-145 lóerős dízel motorokkal, kedvező bérleti feltételekkel állnak az Önök rendelkezésére. Tudjon meg többet a duplafülkés platós kisteherautó kölcsönzés feltételeiről!

Duplafülkés, platós haszongépjárművek

Autókölcsönzés tartós bérlettel

Autókölcsönzés cégek részére tartós bérleti lehetőséggel, adózási és egyéb előnyöket kínáló konstrukcióban. Tudjon meg többet a tartósbérlet lehetőségeiről!

Tartós bérlet

Cargorent Kft.

Székhely: 1222 Budapest, Gyár utca 15 E ép. fsz.
Számlázási és levelezési cím: 1222, Budapest, Gyár utca 15 E ép. fsz.
Adószámzám: 13339801243
Cégjegyzék szám: 01-09-730232