Áron Ház Kft.
Áron Ház Kft.

Nyílászárók az otthonában az Áron Ház Kft-től

Legfontosabb feladatunknak azt érezzük, hogy az Ön pénzügyi, esztétikai, valamint műszaki elvárásait megismerve az elképzelésének legjobban megfelelő termékkel szolgáljuk ki, egy szakszerű felvilágosítást követően. Széles termékpalettánk lehetővé teszi, hogy versenyezni tudjunk a piaci árakkal és kielégítsük a legmagasabb igényeket is! Cégünk fő profilja a fa ablakok, műanyag ablakok, bejárati ajtók és beltéri ajtók értékesítése. Kínálunk továbbá árnyékolástechnikai kiegészítőket, párkányokat, könyöklőket, tetőablakokat és garázskapukat.
 

11 Videó-tanács
Kérdése van?
Fontos szempontok, spórolási tippeket, választás-könnyítő tanácsok Adja meg adatait, és videótipp sorozatunk „házhoz megy” az Ön e-mail fiókjába!
Mit keres Ön épp?:
Ablakot Ajtókat Árnyékolókat Egyéb
Referenciák

Az otthon olyan hely, ahol évek múlva is önmagad lehetsz.

Megnézem a referenciákat

Vásárlói vélemények

A lakás teljes körű felújításának végén a beltéri ajtók cseréje maradt már csak hátra és a festés, kulcsfontosságú volt az ajtók időre történő leszállítása és beépítése. Történetesen ez maradéktalanul megvalósult, a fenyő ajtók minősége kiváló. A beépítés fázisa probléma nélkül zajlott, időre megérkeztek az urak és egy nap alatt beépítették mind a 6 fa beltéri ajtót. Köszönet a pontosságért és a minőségi munkavégzésért az Áron Ház Kft.-nek!


Vásárló: H. Zoltán

Egy frissen vett balatoni ház felújitási munkálatai közül az első volt a külső nyilászárók kicseréltetése. Egy ajánlás alapján, elsők között Önöket kértem meg egy árajánlatra. Újpesti üzletükben, Gál Pongrác személyében igazán kellemes és konpetens tárgyalópetnerre találtam. Sikerült megállapodnunk egy műszaki megoldásban, ami -40 éve Németrországban épületgépész tervezöi gyakorlattal- megbizhatónak, korszerünek igérkezett, és más árajánlatokkal összehasonlitva árban is meggyőzött. Az első kidolgozás után többször tökéletesitettük az elgondolást, amig a megbizás létrejött. 

Ezen megbizás kifogástalan lebonyolitása után, a nyilászárók azóta is kifogástalanok, ez év tavaszán további megbizást adtam egy nagyobb ajtó-ablak kombinációra a kert felé, valamint 4 beltéri ajtó szállitására.

Kb. 2 hét mulva lesz ez is kivitelezve, izgalommal várom az eredményt és bizom benne, hogy ez úton sem fogok csalódni. A felújitás kapcsán még további 4 beltéri ajtó fogja a ház komfortosságát növelni. Úgy tervezem, hogy ennek megvalósitásában is Önök lesznek a partnereim.

Üdvezlettel:

B. István

Épületgépész tervezö


Vásárló: B. István

Az új műanyag nyílászárók jóvoltából az egész ház hőszigetelése nagyságrendekkel jobb lett, a hideg téli szoba már a múlté. Sokan mondták, hogy szó szerint a bőrömön érzem majd a változást, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora lesz a különbség, egyszerűen nincs huzat a lakásban az új ablakok jóvoltából. Nem utolsó sorban a vásárolt nyílászárók beépítése is mindenféle kellemetlenség nélkül megoldódott, a szakemberek hibátlan munkát végeztek.


Vásárló: M. Annamária

Az Áron Ház Kft. két ablak és a hozzájuk tartozó párkányok és takarólécek beépítését végezte otthonunkban. Köszönöm szépen! Nagyon szép munkát kaptam! A dolgozók nagyon szépen és tisztán dolgoztak. Nagyon meg vagyok elégedve.


Vásárló: O. Edina

Tisztelt Áron Ház Kft!

Családi házunk kültéri bejárati ajtajának cseréjét rendeltem meg Önöknél. Köszönetemet szeretném kifejezni Cégük dolgozóinak, amiért a munkát nemcsak jól, hanem precízen, határidőre és szakszerűen végezték el. A megrendeléstől a kivitelezésig mindent korrektül és udvariasan bonyolítottak le teljes megelégedettségünkre! Munkájukhoz jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel

B. Éva
 


Vásárló: B. Éva

Az újonnan beépített műanyag ablakoknak köszönhetően rengeteget javult a lakás hőszigetelése. Most már nem csak télen van meleg a szobában, hanem a nyári hónapok alatt a műanyag ablakok kellemesen hűvösen is tartják a szobákat. Maximálisan meg vagyok elégedve az Áron Ház Kft.-től kapott szolgáltatásokkal, mind a termékekre, mind a beépítő szakemberek munkájára vonatkozóan.

Köszönettel: H. Mária


Vásárló: H. Mária

Gyereksarok

A jövőben gyereksarokkal várjuk kis- és nagycsaládos ügyfeleinket, hogy zavartalanul kommunikálhassanak üzletkötőinkkel és válogathassanak aggodalom nélkül bemutatótermeinkben. Hozza magával gyermekét bátran!A gyereksarkokban játszószőnyeggel, színes filctollakkal, rajzasztallal, játékautókkal és készségfejlesztő játékokkal várjuk a gyermekeket.

Ajánlatkérés