Üzleti élet, rendezvények

Céges konferenciához, exkluzív helyszínt szeretne közel a belvároshoz? Találkozót, születésnapot, leány-, legénybúcsút szervez? Válassza a Szőnyi Wellness hotel Budapest-et.

uzleti elet

Wellness hotel Budapesten

Wellness annyit jelent, mint testi-lelki harmóniában, nyugalomban, jól élni. Odafigyelni magunkra, megadni a testünknek és a lelkünknek mindazt, amit igazán igényel.

wellness reszleg

Blog

2020.febr. 28.-tól - ápr. 20.-ig negyedik alkalommal tartják meg a Budapest Fotófesztivált. A fotókiállítás és fesztivál helyszínéül a 14. kerület szívében elhelyezkedő Műcsarnok szolgál. A Fotófesztiválon számos nemzetközi és magyar kortárs és klasszikus képe is kiállításra kerül. Emellett a programok részeként múzeumpedagógiai foglalkozások és workshopok is színesítik az idei Fotófesztivált.

Vendégkönyv

Nem kellett előre utalnom, hitelkártyával előre fizetni. Távozáskor fizettem készpénzzel. Nem tudok rosszat írni róluk. 3 ágyas szobában voltunk. Nappali, hálószoba, fürdő. A hotel csöndes helyen van. Ideális pihenéshez. Az étterme első osztályú. Család nagyobb gyerekkel

Már jártunk itt korábban is és ezért is esett a választásunk erre a szálláshelyre, ismételten nem kellett csalódnunk semmiben. Köszönjük!! - Középkorú pár