Készíttesse el személyre szabott szemüvegét!

legyen divatos szemüveges
KereteinkElérhetőségek

Üdvözöljük honlapunkon!

Szemünk az egyik legfontosabb érzékszervünk. A látásnak szerepe van a tájékozódásban, az ingerek befogadásában, az érzékelés fontos eszköze. A kor előrehaladtával, vagy éppen genetikai meghatározottságok miatt szemünk fokozott romlásnak indul, ilyenkor van szükségünk profi segítségre.

A Vágássy Optika képes megadni Önnek ezt a profi segítséget! Képzett és tapasztalt optometristáink örömmel segítenek, hogy Ön újra tisztán és élesen láthassa a világot. Optikánkban minőségi szemüvegkeretek és kiegészítők közül válogathat, hisz termékeink között a legnagyobb márkák modelljei  is megtalálhatóak. Készíttesse el személyre szabott szemüvegét és legyen divatos szemüveges! Kontaktlencsék és lencseápoló szerek is megvásárolhatók nálunk, melyekkel észrevétlenül javíthat látásán.

Vegye igénybe  látásvizsgálatunkat és készíttesse új szemüvegét nálunk! Forduljon hozzánk bizalommal, felkészült csapattal, ingyenes szaktanácsadással és kedves kiszolgálással várjuk a Vágássy Optikában, Budapest szívében!

Multifokális szemüvegek

Kedvezmények / akciók

Rétegek

Vizsgálat

Fény elleni védelem

Visszajelzések

Amikben segíthetünk:

Megfelelő Vizsgálat az Ön és Szeme számára

Látásvizsgálaton felül lehetőségünk nyílt személyre szabott szemüvegek készítésére.
Képzeljünk el egy cipőt, amit a saját lábunkra terveztetünk milliméter pontossággal a teljesen tökéletes és kényelmes viselés érdekében. Ugyanezt szemüvegben is lehetővé teszi a 4D vizsgálati rendszerünk!

Megfelelő keret kiválasztása

Nagy választékkal állunk vásárlóink rendelkezésére. Az olcsóbb műanyag
keretektől a speciális könnyített, nagy szilárdságú fém- Titán
kereteken át az úgynevezett keret nélküli fúrt, vagy damilos keretekig.

Megfelelő lencse kiválasztása
A keret kiválasztása után fontos a szemüveg lencse kiválasztása. Akár egyszerű távoli vagy olvasó, bifokális vagy Multifokális, munka vagy védő szemüveg esetleg dioptriás napszemüveg. Üveg vagy műanyag lencse.
Megfelelő rétegek kiválasztása

Rengeteg réteg közül válogathatunk. Segítünk megtalálni az Ön számára a legmegfelelőbb megoldást a mindennapok kényelméért, Legyen szó számítógép elleni – karc – UV védelemről, páralepergetésről, vagy mindezek kombinációjáról.

Megfelelő kiegészítők kiválasztása

Páramentesítő szerek gél, kendő és spray formájában. Szem pihentető maszk. Hőmérő – Barométer – Szemüvegtok – Törlőkendő – Nagyítók – tisztítófolyadékok – Szemüveg zsinórok, láncok – Sport pántok

Néhány szóban rólunk

Vágássy Optika

Cégünk több mint 50 éves tapasztalattal áll az önök szolgálatára:

Kifejezetten személyre szóló egyedi kiszolgálás, a legforradalmibb technológiák, modern látásvizsgálat és személyre szabott szemüvegek készítése!

Üzletünk továbbá elnyerte a Varilux Mester (Varilux Master of Vision) kitüntetést.