Optika Szaküzleteink Bács-Kiskun megyében

Optika I.

6100 Kiskunfélegyháza, Kalmár József u. 2.

(A régi 5-ös, Kecskemét–Szeged főútvonalon, közvetlenül a kiskápolna mellett.)

Bejelentkezés szemvizsgálatra és kontaktlencse rendelés telefonon:

+36-76/469-065

Bővebben: Optika I.

Útvonaltervezés

Utvonaltervezés

Időpont foglalása
bejelentkezés
Időpont foglalás, bejelentkezés szemvizsgálatra online: ITT

Optika II.

6100 Kiskunfélegyháza, Mártírok u.2.

Bővebben: Optika II.

Útvonaltervezés

Optika III.

6060 Tiszakécske, Szolnoki út. 2-4.

Egészségügyi Központ

Bővebben: Optika III.

Útvonaltervezés


Valamennyi
Magyarországon működő
egészségpénztárral 
kapcsolatban vagyunk,
valamint
a SZÉP kártyát és
az Erzsébet utalványt
is elfogadjuk.

Segítséget nyújtunk mindazoknak, akiknek

aktuális látása nem megfelelő! De… tovább

A Jégh Optika 1989-óta családi vállalkozásként a legprecízebb technológia alkalmazásával működik. A folyamatos képzéseknek köszönhetően az üzlet munkatársai rendkívül magas szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Az egyedi stílusú, változatos megjelenésű, kézzel összeszerelt szemüvegeink mérhetetlen értéket képviselnek.

Jégh Optika

A Jégh Optika szeretettel, szakértelemmel és barátságos kiszolgálással várja Önt is Bács-Kiskun megyében, Kecskeméttől 20 percre, Kiskunfélegyházán kettő, Tiszakécskén egy szaküzlettel.

Új Varilux XR Series multifokális szemüveglencse

A folyamatos képzéseknek köszönhetően üzleteink diplomás optometrista, szemész szakorvos és látszerész munkatársai rendkívül magas szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Munkájuk során kizárólag a legprecízebb technológiákat alkalmazzák.

Építettünk egy szemüvegfalat és feltöltöttük könnyű, kényelmes és strapabíró keretekkel! VOUGE , CAZAL, RAYBAN, SILHOUETTE, NEVERHIDE Keresd a Jégh Optika – Kiskunfélegyháza üzletében!

Keressen bennünket bizalommal, ha szemvizsgálatról, látás-problémáról, kontaktlencse illesztésről vagy szemüveg-készítésről szeretne információt kapni.
Rendelkezésére állunk akkor is, kontaktlencse ápolószereket, napszemüveget, sportszemüveget, törlőkendőt, kiegészítőket szeretne vásárolni, vagy csak javításra van szüksége.

Forgalmazzuk az Essilor a Hoya és a Zeiss szemüveglencse-gyártók legmodernebb és legkorszerűbb, valamint egyszerűbb, olcsóbb, gazdaságosabb, akciós szemüveglencséit is. Ennek köszönhetően mindenki számára biztosan megtaláljuk a megfelelő és valóban személyre szabott megoldást. Lencséink Transitions – már autóban is! – fényre sötétedő és polár-szűrős változatban is rendelhetőek.

Megoldjuk a kompromisszumok nélküli, mozgás és lépcsőzés közben zavaró hintaeffektus jelenség kizárásával gyártott Varilux multifokális (progresszív) szemüvegek bemérését és illesztését.

„A Varilux a világ vezető multifokális szemüveglencséje*, amelyet 60 éve talált fel az Essilor kutatója Bernard Maitenaz. Azóta a termék folyamatos fejlesztéseken ment keresztül és valamennyi újítást az adott kor és a szemüvegviselők igényeihez igazítva vezetett be az Essilor. A legújabb fejlesztés a Varilux lencsék 8. generációja a Varilux X széria, amely szélesebb látóteret és éles képet biztosít minden távolságra. Ezt választotta Várkonyi Andrea, a Varilux márka nagykövete is.
*Euromonitor 2016-os adatai alapján, kiskereskedelmi eladási értékben a kiskereskedelmi eladási árak alapján, szemüveglencse kategóriában, multifokális lencsemárkák körében.”

Nagy hangsúlyt fektetünk lencséink felületének védelmére. A karcmentesítő kemény réteget ma már kerámia-keménységű bevonattal kínáljuk. Fontos számunkra a tökéletesen sima felület azért, hogy a lencséket könnyen tisztán tudjuk tartani és hogy az egyéb, látásunkat hátrányosan befolyásoló szennyeződések, por, vízpára ne tudjon a felszínen megtapadni.

Kiemelt szerepe van számunkra az UV-védelemnek, mely elsősorban a szürkehályog (cataracta) kialakulását gátolja.
A neonfény, a LED fényforrások és eszközök – monitor, táblagép, okostelefon, izzó, navigációs készülékek – által kibocsátott, látóhártyánkat idő előtt véglegesen és visszafordíthatatlanul károsító sugárzás elleni védelmet a mai világban már mindenkinek javasoljuk a hosszan tartó tisztán látás érdekében.

Szemüvegkeret és napszemüveg kínálatunkban megtalálható a Ray-Ban, Police, Mexx, Oakley, Eshcenbach TITANflex, Jaguar, Silhouette, Givenchi, Chopard kollekció.

Szaküzleteinkben bankkártyával, egészségpénztári kártyával, SZÉP-kártyával, Erzsébet-utalvánnyal is fizethet.

Jégh Optika logo

Lájkold oldalunkat!
GINOP-9.1.1.-21. pályázat

Varilux X multifokális lencse

Várkonyi Andrea a Variluxot, a világ vezető multifokális lencséjét választotta. Ön se kössön kompromisszumot, válassza Ön is a Variluxot! Mert minden apró részlet fontos.

Varilux lencsékről...személyes tapasztalatok

Varilux multifokális lencsék
Varilux multifokális lencsék a Varilux Mester üzletekben Gianni Annoni ajánlásával
Varilux

Varilux multifokális /progresszív/ szemüveglencse: Látásélmény korlátok és kompromisszumok nélkül!

Varilux lencsékről bővebben