Társaságunk 2008.január 3-án alakult, fő profilja társaságok (Kft-k, Bt-k.. ) és egyéni vállalkozók részére teljes körű könyvelési, bérszámfejtési, adóbevallási és munkaügyi feladatok végzése.

 Napjainkban a folyamatos törvényi változások nagy kihívást jelentenek a vállalkozások számára. Mi segítünk Önnek abban, hogy jobban eligazodjon az adó- és egyéb jogszabályok útvesztőiben. A könyvelési anyag átadása történhet székhelyünkön, vagy külön kérésre ügyfelünk székhelyén is.

 Segítséget nyújtunk a várható jogszabályváltozások miatti átállás zökkenőmentes rendezéséhez. Ügyfeleinket rendszeresen informáljuk vállalkozásuk pénzügyi helyzetéről, a várhatóan befizetendő adókról. Tájékoztatást adunk az adócsökkentés legális lehetőségeiről, a jogszabályi változások várható hatásairól. Ügyfeleink részére garantáljuk a rugalmas ügyintézést.

 Az ügyféllel történt közös konzultáció alapján eredményterveket, költség-kalkulációkat végzünk.

 Elvégezzük a társaságok részére a bérszámfejtést, a társadalombiztosítási ügyintézéseket, az adó és KSH adatszolgáltatásokat. Elkészítjük az aktuális adó és járulék bevallásokat, valamint az egyszerűsített, illetve éves beszámolókat.

Cégalapítással, átalakulással, végelszámolással kapcsolatosan tanácsokat adunk, valamint ezek teljeskörű lebonyolítását is vállaljuk.

Lengyel Éva
főkönyvelő

 

 

Comments are closed.