Csendsziget

“A mostani változás csak a javadat szolgálja.

Életed számos szempontból fejlődik, amint megteszed a szükséges lépéseket. Az átmenet alatt és után is meglesz mindened.”

Tevékenységeim

Gyógypedagógia

Gyógypedagógusként elfogadom, hogy létezik státuszváltozás, és javítható, fejleszthető egyesek tanulási képességei, személyisége annyira, hogy a korábbi tanulási zavar enyhülhet.

Életvezetési tanácsadás

A változás magányos és nehéz út, ha egyedül kell végigmenni rajta, és sokáig tart. Életvezetési tanácsadással segítek a fejlődés időszakában  megélni a változást, új szokásokat kialakítani, felépíteni a hétköznapokat, a megváltozott emberi kapcsolatokat. Így könnyebb, gyorsabb a változás, és konfliktusmentes minden érintett számára.

Theta Healing terápia

Egy kivételes és hatékony önismereti, energiagyógyászati módszer, mely megnyitja théta állapotban a tudatalatti mély rétegeit, feltárja a korlátozó, mérgező meggyőződéseket, majd mindezeket a legtisztább, legszeretetteljesebb forráshoz kapcsolódva törli, és az egyetemes szeretet teréből pozitív érzéseket, meggyőződéseket hoz le a gyógyulni vágyónak.

Kineziológia

Izomreflexek által képes a kineziológia a tudatalattiban lévő konfliktusok, stresszek feltárására, azok kioldására. Segít a negatív élethelyzetek,  betegségek, konfliktusok lelki, érzelmi és kronológiai hátterében lévő emlékek, meggyőződések felszínre hozásában.

Transpersonális pszichológia

A transzperszonális pszichológia a hagyományos orosz parapszichológi egyik ága, középpontjában két ember egymáshoz való fizikai, érzelmi és intellektuális kapcsolatának elemzése áll. Eszköze a kronobiológiai pszichogenetika. Segít megérteni egymást, kiegyenlíteni a nézetkülönbségeket, rávilágít a temperamentumbeli különbségekre.

Természetgyógyászat

Test- lélek- szellem egysége az alap filozófiánk, melynek lényege, hogy ép testben ép lélek lakozik. A belső lelki, érzelmi harmónia kihat a külvilágra és az emberi kapcsolatainkra is pozitív és negatív irányba egyaránt, valamint kihat a belső érzelmi állapotra és az immunrendszerre is. A természetgyógyászat által az ember testi, érzlmi és lelki szinten is iránymutatást ad megváltozott élethelyzetben.

Kapcsolat

Gyengéné Kószó Zsanett

+36-70-321-8438

zsani.csendsziget@gmail.com