Our Team

Leadership Team

Üdvözlünk a SoulARt Media Agency Kft. weboldalán!

Több önálló divízióból álló, komplex szolgáltatásokat nyújtó, profi cégcsoport vagyunk. Mindezen túlmutatva egy új hazai mentalitás előhírnöke, meghonosítója és mindezt teljes sikerre vivő szervezete.

Csapatunk küldetése, hogy a piacon jellemző hektikus versenyben gyors, átfogó segítséget biztosítsunk céged számára, amellyel életre szóló ügyfélkapcsolatokat, több szabadidőt, profitot és stabil üzleti célokat tudsz belátható időn belül megvalósítani.

Cégismertető

2 5 Év tapasztalat

A hatékony és sikeres üzleti jelenlét komoly erőfeszítéseket igényel minden vállalkozás életében.

A marketing– és informatikai rendszerek beható vizsgálatát követően azonnal használható javaslatokkal szolgáljuk üzleti céljaid a tervezéstől a megvalósításig.

Ismerj meg minket és hozz megfontolt informatikai vagy marketing döntést.

Tisztelettel, Molnár Nóra ügyvezető

szolgáltatások

Miben számíthatsz ránk?

Digitális marketing stratégiák: Képzett marketingcsapatunk olyan stratégiákat tervez és valósít meg, amelyek segítenek maximalizálni az online jelenléted. Egyedi tartalom és célzott hirdetések révén növelheted a brand ismertségét és vonzhatsz új ügyfeleket.

Webfejlesztés és design: Tapasztalt fejlesztőink és designerek olyan weboldalakat hoznak létre, amelyek nem csak esztétikusak, de hatékonyak is. Egyedi megjelenéssel és kiváló funkcionalitással készítjük el az igényeidnek legjobban kiszolgáló webes platformot.

Mesterséges intelligencia alapú analitika: Adataid a következő szintre emeljük az MI-alapú analitika segítségével. Értelmezzük adataid, előrejelzéseket készítünk és stratégiai döntéseket hozunk, hogy pontosabban megértsük és irányíthassuk üzleti folyamataid.

Social media kezelés: Több platformon is aktív és hatékony jelenlétet biztosítunk. Képessé teszünk arra, hogy a közösségi média erejét kihasználva szélesebb közönséget érj el és építsd kapcsolataid ügyfeleiddel.

Adatbiztonság és infrastruktúra: Korszerű informatikai infrastruktúrát tervezünk és üzemeltetünk, hogy adatbiztonságod mindig garantáljuk. Megóvjuk értékes információid és üzleti tevékenységed a digitális fenyegetések ellen.

Személyre szabott tanácsadás: Az igényeidre szabott tanácsokat és iránymutatásokat nyújtunk, hogy hatékonyan kihasználhasd a marketing és informatika területének összefonódó lehetőségeit.

Miért velünk?

Ügyfélfüggők vagyunk és ezt boldogan vállaljuk is

Cégünk széles körben munkálkodik, a legnagyobb állami megrendeléseken felül a piac összes szegmensét kiszolgálja, beleértve a kisebb pénztárcával rendelkező ügyfeleket is. Fordulj hozzánk bizalommal bármely informatikai problémával és azt a piacon a leggyorsabban, hatékonyan és pénztárca barát módon oldjuk meg Neked!

Vállalkozásod sikerei a mi igazi büszkeségünk!

Sosem fogod magad egyedül érezni, minden pillanatban lessük kívánságlistádat, változtatási kérelmeidet, legyen az akármennyire is reménytelen vagy nehéz. Kiemelt skillünk a stressztűrés, amelyből konkrétan táplálkozunk.

0 +
Elégedett ügyfél
0 +
Év tapasztalat
0 +
Átadott projekt
0 +
Minősítés
4/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Olivia Wilson
Costumer

Miért a SoulARt?

A nyilvanvalóan egyedülálló vállalkozásod megérdemli a legjobb online megjelenést és a legkiválóbb eredményeket. 

Az elkötelezett webes és marketing szakértőink segítenek Neked abban, hogy kiemelkedj a digitális zajban és elérd üzleti céljaid.

Az ajánlatkéréseddel olyan kapuk nyílnak meg, ahol a technológia és az üzleti érdekek összeolvadnak, hogy valami igazán különleges, sikeres olvasztótégelyt hozzanak létre.

Ez az interakció egy valódi innovatív lehetőség a forradalmi eredmények elérésének érdekében!

Rendelkezünk azokkal a kulcsfontosságú ismeretekkel és eszközökkel, amelyek lehetővé teszik az ügyfeleink számára, hogy hatékonyabban működjenek és versenyképesebbek legyenek a dinamikus üzleti környezetben. A legújabb technológiai trendekre és bevált gyakorlatokra építve segítünk az ügyfélnek új lehetőségeket felfedezni, hatékonyabb folyamatokat kialakítani és értékesebb ügyfélélményt nyújtani.

A kapcsolatfelvétel során az nem csak szolgáltatást nyújtunk az ügyfél számára, hanem partnerséget is kínálunk. A közös munka során az ügyfél igényei és céljai válnak a központi fókuszponttá, és a szakértők olyan megoldásokat terveznek és hajtanak végre, amelyek pontosan illeszkednek a közös terveinkhez. Ez a partneri megközelítés nem csak a rövid távú eredményekre összpontosít, hanem hosszú távú stratégiákat is kialakít, hogy az ügyfél hosszú távon is sikeres maradhasson.

Ne csak egyszerű üzleti interakcióra, hanem egy értékes párbeszédre és együttműködésre készülj!  Valódi üzleti problémákra kínálunk hatékony megoldásokat, segítünk, hogy az álmaid valóra váljanak a digitális világban, és együtt létrehozzunk olyan eredményeket, amelyekre egyedül nem feltétetlenül lennének képesek ügyfeleink. 

A jó kapcsolat kiépítése és fenntartása lehetővé teszi a folyamatos együttműködést és az újabb projektek közös megvalósítását.

Cégünk aktívan felajánlja a legújabb technológiai és iparági trendekre épülő újításokat és javaslatokat. Ezáltal elősegíti az ügyfél versenyképességét és innovációját.

Az ügyfél kapcsolattartása tehát nem csak az üzleti projektek körül forog, hanem egy hosszú távú együttműködés és partneri viszony alapját képezi. A nyitott és folyamatos kommunikáció, valamint az ügyfél igényeinek való megfelelés révén hozzájárulunk a sikeres és kölcsönösen előnyös eredmények eléréséhez.