Szemvizsgálat – Szemüvegkészítés
Kontaktlencse ILLESZTÉS


Home office-ban se feledkezzen el a szeme védelméről!
Óvja szemét a kék fény káros hatásától!

Hoya BlueControl szemüveglencsék már 23.280 forint/darab ártól webáruházunkban !

Hoya BlueControl szemüveglencsék (szemész szakorvosaink ajánlásával) minden webáruházunkban forgalmazott szemüvegkeretünkhöz + 23.280 forint/darab ártól. Válassza ki a webáruházunkból a megfelelő keretet és mi elkészítjük a dioptria nélküli BlueControl (kék fény szűrő) szemüvegét.
Irja a megjegyzésbe hogy Blue Control monitorvédő szemüveget szeretne.
Kollegánk a megrendelést követően felveszi Önnel a kapcsolatot és meg tudják beszélni a részleteket.
Szemüvegkeret választékunkat megtekintheti itt.

 

LÁTÁSA A HIVATÁSUNK

33 éve a lakosság szolgálatában

Széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal és szemész főorvosokkal várjuk Önt színvonalas üzletünkben Székesfehérváron.

átfogó szemvizsgálat

Átfogó szemvizsgálat

Az optikában korszerű műszerekkel, gépekkel felszerelt szemvizsgáló helyiséget alakítottunk ki, ahol teljes körű szemészeti vizsgálatot tudunk végezni a szemüveget vagy kontaktlencsét igénylőknek. Az optika műhelyében a jelenleg egyik legkorszerűbb komputer-vezérelt automata csiszológéppel, helyben készítjük el a szemüvegeket.
Széles szemüvegkeret választék

Széles szemüvegkeret választék

Optika üzletünkben kizárólag márkás szemüveglencséket forgalmazunk, ezen belül pedig a HOYA cég szemüveglencséit helyezzük előtérbe. Ezeket a szemüveglencséket az életkor, a munkakörülmények figyelembe vételével ajánljuk ügyfeleink számára a legmegfelelőbb optikai és látszerészeti megoldásokkal, reális áron.
Kontaktlencse tanácsadás

Kontaktlencse tanácsadás

A hazánkban forgalmazott összes típusú lágy kontaktlencsét módunkban áll beszerezni vásárlóink számára, de szívesen ajánlunk kipróbált, kellemes viseletű olcsó kontaktlencséket is. Kontaktlencse tanácsadás alkalmával kiválasztjuk az Önnek megfelelőt. Jöjjön be Zalka Optika üzletbe és biztosan találunk az Ön számára is megoldást!

Miben lehetünk segítségére?

Zalka Attila látszerész mester és kollégái 1990 óta várja ügyfeleit. A több, mint 30 év alatt számtalan esetben  álltunk ügyfeleink rendelkezésére. Az optikai szolgáltatások terén minden információval és tudással rendelkezünk ahhoz, hogy Önnek személyre szabott, legmegfelelőbb szemüveget vagy kontaktlencsét ajánljunk. Üzletünkben kizárólag eredeti márkás termékeket forgalmazunk.

Szakorvosi szemvizsgálat Dr. Dohanics Éva

R

Szakorvosi és Optometriai Szemvizsgálat

R

Kontaktlencse illesztés, tanácsadás

R

Gyerekszemészet Dr. Csizmazia Endre

R

Személyre szabott szemüvegkészítés

R

Napszemüveg forgalmazás

R

Szakműhely, javítás, ingyenes szaktanácsadás

Miben segíthetünk?

11 + 9 =

A gomb megnyomásával kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztató tartalmát megismertem és tudomásul vettem.

Rólunk

ZALKA OPTIKA

Zalka Attila látszerész mester 1990-ben alapította a Zalka Optikát Székesfehérváron, a Koronázó téren. Az optika 2009-től-2020 márciusáig Opticnet partnerként, mint Szakértő látszerész üzlet működik. Zalka Optika egy hely, ahol fontos a szaktudás. Így munkatársaink folyamatos tanfolyamokon és tréningeken vesznek részt, hogy mindig napra készek legyenek.  Optikánkban minden érdeklődő kivételes figyelmet és a személyre szabott  tanácsadást kap, legyen szó szemüvegkészítésről, kontaktlencséről vagy a nyári időszakban napszemüvegről.

Hisszük, hogy igény és szükség van a családias légkörű, korrekt ár-érték aránnyal dolgozó optikai üzletekre. Optikánkban Székesfehérváron szemüvegkeretek, kontaktlencsék, napszemüvegek, optikai kiegészítők forgalmazása mellett szemész szakorvosok által végzett szemvizsgálat, szemnyomás mérés, gyermekszemészet, szemüvegkészítés (saját műhelyben), kontaktlencse illesztés is lehetséges és a vásárlókat mindig szakszerű tanácsokkal látjuk el.

A Zalka Optikában vevőcentrikus kereskedelemre számíthat és igényes, minőségi áruválasztékra, melynek minden darabját munkatársaink szakértő látszerészként választanak ki. (Például Maui Jim, Ana Hickmann, Converse, Retro, BMW, Mini, Ray-Ban,márkák, dioptriás úszószemüvegek, korrekciós védőszemüvegek, dioptriázható sportszemüvegek – Progear stb.)

Optika üzletünkben kizárólag márkás szemüveglencséket forgalmazunk, ezen belül pedig a HOYA cég szemüveglencséit helyezzük előtérbe, de be tudunk szerezni Essilor és Zeiss lencséket is. Ezeket a szemüveglencséket az életkor, a munkakörülmények figyelembe vételével ajánljuk ügyfeleink számára a legmegfelelőbb optikai és látszerészeti megoldásokkal, reális áron.

A hazánkban forgalmazott összes típusú lágy kontaktlencsét (Options, Biofinity,  Air Optix Plus HydraGlyde) módunkban áll beszerezni vásárlóink számára, de szívesen ajánlunk kipróbált, kellemes viseletű olcsó kontaktlencséket is. Jöjjön be a Zalka Optikába és biztosan találunk az Ön számára is megoldást!

Az optikában korszerű műszerekkel, gépekkel felszerelt szemvizsgáló helyiséget alakítottunk ki, ahol teljes körű szemészeti vizsgálatot tudunk végezni SZEMÉSZ SZAKORVOS közreműködésével, a szemüveget vagy kontaktlencsét igénylőknek. Az optika műhelyében a jelenleg egyik legkorszerűbb komputer-vezérelt automata csiszológéppel, helyben készítjük el a szemüvegeket.

A Zalka Optika 2008, 2009, 2010, 2011 után 2012-ben is elnyerte a Magyar Optikus Ipartestület által minősített üzlet címet!
“Garancia optikai szolgáltatásért”

Multifokális lencsék

A multifokális lencsék több szemüveget helyettesítenek, a megfelelő komfort eléréséhez egy kis időre van szükség. A multifokális lencsével ellátott szemüvegek viseléét tanulni kell, ehhez a tanulási folyamathoz adunk segítséget…

Korrekciós védőszemüvegek

Az ipari munkavédelmi termékek – köztük a védőszemüvegek is – csak akkor tölthetik be eredeti rendeltetésüket, ha a munkavállalók szívesen elfogadják és rendszeresen viselik is azokat. Alapvető, hogy a korrekciós védőszemüveg pontosan ugyanolyan optikai követelményeknek feleljen meg, mint a magánéletben használt dioptriás szemüveg, és úgy legyen kialakítva, hogy minden esetben megfeleljen a munkahely vizuális követelményeinek is.
Ügyfeleink

Vélemények

Hisszük, hogy igény és szükség van a családias légkörű, korrekt ár-érték aránnyal dolgozó optikai üzletekre.

A környék legjobb optikai üzlete. Szakember készítette szemüveg, gyorsaság, pontosság és igényesség. Most dioptriás napszemüvegért jöttem. Végre a napsütés sem akadály.
István

Nem szerettem volna szemüveget, bár szükségem lett volna rá. Meggyőző kontaktlencse tanácsadás kaptam, így most végre nem kell hunyorognom, mert látok mindent. Köszönöm a segítséget.
Katalin

Minden évben ide jövök, ha a szemüvegemről vagy a kontaktlencséről van szó. Családias környezet, udvarias kiszolgálás. Nem is mennék máshová. Székesfehérváron a legjobb optika.
Tamás

Folyton elhagytam a szemüvegeimet. Hol az egyiket kerestem, hol a másikat. Az új szemüvegem nem kell levennem, mert multifokális szemüveg. Szakértő segítséget kaptam a viseléséhez.
Mária

Székesfehérvár, Koronázó tér 4.

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig: 9.00 – 18.00-ig
Szombaton: ZÁRVA

Telefonos elérhetőségünk:

+(36) 70 455-6631
+(36) 22 506-457

Szemész szakorvosi vizsgálathoz bejelentkezés szükséges!

KÖZÖSSÉGI MÉDIA