Házias magyar ételek
A térség és azon túl nemes borai
Kalló Zoltán Henrik, Príma-díjas zenész

Baricska Csárda

Baricska Csárda - Hűen a tradíciókhoz

A Baricska csárda és vendéglő páratlan környezetben, ősszőlők között, Balatonfüred szívében – a hajókikötőtől, és a Tagore sétánytól kb. 600 méterre – jelenleg is művelt szőlőbirtok mellett helyezkedik el. A vadszőlővel fedett teraszról pompás kilátás nyílik a Balatonra.

Az 1811-ben kialakított Csárda 2019. nyár eleji megnyitásától kezdve már nem csak a Balaton kiváló halait és a nép szokásait őrző ételeket kínálja, mégis hű marad a tradíciókhoz.

Az újra nyíló Baricska Csárda üzemeltetői - akik a kitűnő balatonfüredi Bistro Sparhelt irányításával már bizonyítottak - azt a célt tűzték maguk elé, hogy e vendéglátóhely legyen a gasztronómia, a borkultúra, s a kultúra egy olyan szentélye, amely 

hirdeti a környékbeli borászatok és magyar ételkészítés hagyományait, hírnevét.

Az étterem Balatonfüred központi helyén, a 71-es főúttól északra helyezkedik el (a SHELL benzinkút bejáratánál található bekötőúton lehet megközelíteni).
Gyönyörű panoráma nyílik az ősszőlőkre, s a Balatonra, a Tihanyi félszigetre.

Csárdánk 2013. év végén teljes jogú tagjává vált a legkiválóbb vidéki éttermeket tömörítő Stílusos Vidéki Éttermiségnek, 2014. márciusában alapító tagként bábáskodott a 20 legrangosab balatoni borászat és étterem által megálmodott Balatoni Kör megalapításánál.

Ételeink

Házias ételeink a legkíválóbb alapanyagokból készülnek,
a legnagyobb szakértelem mellett.

Étlap

Italaink

Ételeinkhez kiváló környékbeli borokat ajánlunk.

Itallap

PAZAR HELYSZÍN ZÁRTKÖRŰ RENDEZVÉNYEKHEZ

A Baricska Csárda 120 fős különterme kiválóan alkalmas exkluzív, zártkörű rendezvények lebonyolítására. Kérésre menüajánlattal, bor-, esetleg pálinkakóstolóval, élőzenével, ill. egyéb programokkal varázsoljuk egyedivé rendezvényét.

Csárdánk elmúlt 200 év során számos esküvőnek is adott otthont. Tapasztalataink alapján készségesen állunk az Önök rendelkezésére, ha esküvőjét, illetve a lakodalmat nálunk szeretné tartani. A 120 fős, különálló teremben, szakértő felszolgálással, az alkalomhoz illő ital és ételsorral, tesszük emlékezetessé az eseményt. 

Amennyiben az ifjú pár kívánja, az előkészületektől kezdve a segítségükre leszünk, nem csak a menüsor kiválasztásában, hanem a dekoráció, cukrász, fotó-videó, valamint a vőfély és a zenekar kiválasztásában is.

Kérdése van? Írjon nekünk!

8230 Balatonfüred
Baricska dűlő
+36 70 621 9944
info@baricska.hu

Nyitva tartás

Hétfő Zárva

Kedd Zárva

Szerda Zárva

Csütörtök Zárva

Péntek Zárva

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva